Ανοίγουν “ατάκτως” τα club την Παρασκευή στην Ολλανδία ;

Έξοδος σε κλαμπ

Τα νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ολλανδία θα ανοίξουν τις πόρτες τους το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου. «Και όχι για μια νύχτα, αλλά κάθε βράδυ», δήλωσε εκπρόσωπος της δράσης « The night is on » στο Instagram

Τα νυχτερινά κέντρα στην Ολλανδία εναντιώνονται στα μέτρα της κυβέρνησης που επιτρέπουν τα bar να είναι ανοιχτά μέχρι τις 10 και απόρροια αυτού είναι να κλείνουν νωρίς τα κλασσικά μπαράκια και να μην ανοίγουν καθόλου τα club και οι Ντίσκο- για την ακρίβεια αυτά τα χρόνια της πανδημίας, τα μαγαζιά άνοιξαν μόνο για μια νύχτα και μετά ξανά έκλεισαν, αφού τότε είχε έρθει ακόμα ένα κύμα πανδημίας.

Αρκετά είναι τα club που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτή την ενέργεια του άτακτου ανοίγματος – Club από Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Χάαρλεμ, Ουτρέχτη και Χρόνινγκεν έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η δήμαρχος του Άμστερνταμ απειλεί με πρόστιμα

Όσα μαγαζιά ανοίξουν το Σάββατο στα πλαίσια της διαμαρτυρίας “The Night is up” κινδυνεύουν με πρόστιμο έως 4.500 ευρώ, όπως κοινοποίησε η δήμαρχος του Άμστερνταμ προς τον οργανισμό της Horeca (Koninklijke Horeca Nederland).

Η δήμαρχος λέει την απογοήτευση και την ανάγκη των ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων του Άμστερνταμ για να ξανά ανοίξουν, αλλά θα πρέπει να γίνονται μικρά βήματα κάθε φορά σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Υποθέτει ότι θα ξανά ανοίξουν τα πάντα σύντομα και μέχρι τότε θα πρέπει να τηρούνται οι εθνικοί κανόνες και να υπάρχει ακόμα λίγη υπομονή.

Αν ανοίξουν κάποια μαγαζιά το Σάββατο, εσείς θα πάτε μια σβούρα;

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks