Το Ντίσελντορφ και οι αγορές για ψώνια

Ντίσελντορφ

Το Ντίσελντορφ προσφέρει μια ποικιλία από εμπορικούς δρόμους που καλύπτουν διαφορετικά γούστα και στυλ, από πολυτέλεια έως εναλλακτικές και φιλικές προς τον budget επιλογές.

Ακολουθεί μια επισκόπηση ορισμένων βασικών εμπορικών περιοχών στο Ντίσελντορφ που πρέπει να πας αν θέλεις να κάνεις ψώνια στο Ντίσελντορφ:

💚 Königsallee (Kö) : Τι θα έλεγες για πολυτελή ψώνια σε μια βόλτα δίπλα από το ποτάμι; Εκεί θα βρείτε εμβληματικά καταστήματα διεθνών επωνυμιών υψηλής ποιότητας όπως Prada, Gucci, Louis Vuitton, Hermès, Chanel και Dior. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους ψάχνετε όλα τα brand αυτού του είδους. Ο δρόμος είναι πολυσύχναστος με μικρές αρχιτεκτονικές εκπλήξεις!

🧡 Schadowstraße : Αυτός ο εμπορικός δρόμος είναι γνωστός για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως μοντέρνα καλλυντικά, την κομψή μόδα και πολλά άλλα. Καλύπτει διάφορους προϋπολογισμούς και γούστα, καθιστώντας το βασικό σημείο για ψώνια στην πόλη​​. Είναι σημείο και αυτό που αν επισκεφτείς το Ντίσελντορφ, θα την κάνεις τη βόλτα σου.

🩵 Kö-Bogen / Breuninger Düsseldorf : Το Breuninger Düsseldorf είναι ένα διάσημο πολυκατάστημα. Προσφέροντας μια πολυτελή και μοντέρνα εμπειρία αγορών, το 1000τ.μ. πολυκατάστημα θα σε ενθουσιάσει αρχικά ως κτήριο. Σε αυτό το μέρος θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Θα βρείτε όλα τα γνωστά brand και εδώ.

💜 Schadow Arkaden : Αυτό το πολυσύχναστο πολυεπίπεδο εμπορικό κέντρο παρουσιάζει μια ποικιλία από δημοφιλείς μάρκες λιανικής, όπως Zara, Esprit, Anson’s και H&M.

💛 Düsseldorf Arcaden : Το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στο Ντίσελντορφ, με περισσότερα από 110 καταστήματα. Διαθέτει επίσης μια εσωτερική πισίνα, μια βιβλιοθήκη της πόλης και μια σειρά από επιλογές για φαγητό ! Ναι, εδώ θα βρεις τα πάντα 🙂

🩷 Areal Böhler : Γνωστό για τη φιλοξενία εκδηλώσεων μόδας και τρόπου ζωής, το Areal Böhler είναι ένας εκθεσιακός χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν επωνυμίες και να αγοράσουν σε εξαιρετικές τιμές. Φιλοξενεί τακτικά εκδηλώσεις όπως το ετήσιο Fashion Rooms and Shoes Düsseldorf​ ​.

🩵 Sevens : Ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο. Το Sevens είναι γνωστό για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του και έναν ιδανικό συνδυασμό καταστημάτων που αφορούν τη γαστρονομία, τη μόδα και την τεχνολογία.

🏘 Stilwerk Düsseldorf : Ένα πρωτότυπο εμπορικό κέντρο που ειδικεύεται στα έπιπλα, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση του σπιτιού. Είναι ένας μοναδικός προορισμός για τις ανάγκες εσωτερικής διακόσμησης και είναι γνωστός χώρος για τη μοναδική του αρχιτεκτονική​.

💚 Lorettostrasse in Bilk : Αυτός ο δρόμος προσφέρει μια ποικιλία από μικρά καταστήματα, τοπικές αγορές, καφέ και μπιστρό. Είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους αγοραστές που αναζητούν μια πιο τοπική και αυθεντική εμπειρία αγορών​​​.

***Γειτονιές όπως το Golzheim, το Oberkassel, το Pempelfort και το Derendorf είναι γνωστές για την υψηλής ποιότητας κουζίνα τους, τις ποιοτικές μπουτίκ και τα μοντέρνα καφέ. Πάμε μια βόλτα και από εδώ❓

Αυτές οι εμπορικές περιοχές στο Ντίσελντορφ προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών – θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα στους παραπάνω δρόμους και στα εμπορικά. Το Ντίσελντορφ έχει επιλογές. Το Ντίσελντορφ είναι μια πόλη που ορίζει τις τάσεις στη Γερμανία – Είναι η πρωτεύουσα της μόδας. Σε κανονική περίοδο περισσότερες από 800 εκθέσεις παρουσιάζουν τις τελευταίες δημιουργίες σχεδιαστών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks