Μια εκκλησία στις Βρυξέλλες θα μετατραπεί σε αίθουσα αναρριχήσεων

εκκλησία-αναρριχήσεις

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προσελκύονται στο χώρο της αναρρίχησης. Σύντομα οι λάτρεις του αθλήματος στις Βρυξέλλες θα μπορούν να κάνουν αναρρίχηση σε μια εκκλησία των Βρυξελλών.

Για πάμε να δούμε περισσότερα…

Στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου θα μπορούν οι λάτρεις του αθλήματος να αναρριχούνται σύντομα. Πλέον έχει εκδοθεί η πολεοδομική άδεια και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Η νέα αίθουσα αναρρίχησης (που θα ονομάζεται «Maniak Padoue») θα διευθύνεται από μια εταιρεία που έχει ήδη μια επιτυχημένη επιχείρηση με αίθουσα αναρρίχησης στην πόλη Nivelles (30 χιλιόμετρα νότια των Βρυξελλών).

Ο πιο ψηλός τοίχος για αναρρίχηση θα φτάνει τα 20 μέτρα!

Θα υπάρχει επίσης μια μικρή εγκατάσταση εστίασης, μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για γιόγκα και άλλα μαθήματα, μια αίθουσα με όργανα γυμναστικής, μια σάουνα, ακόμη και μια αίθουσα για παιδικό πάρτι.

Ένα άλλο μικρότερο μέρος της εκκλησίας θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για θρησκευτικούς σκοπούς από τους καθολικούς.

Για τους πιστούς στο Βέλγιο:

Είναι πάντως συχνό το φαινόμενο, οι εκκλησίες του Benelux να χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, μη-θρησκευτικούς. Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο για την Ολλανδία – “Μία στις πέντε εκκλησίες στην Ολλανδία δε χρησιμοποιούνται πλέον ως τόποι λατρείας και οι περισσότερες έχουν μετατραπεί σε σπίτια ή πολιτιστικά κέντρα”!

Πηγή: Brussels Times

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!