Για τα ελληνικά σχολεία και το σχολείο του Άρνεμ- Ναιμέχεν

ελληνικά-σχολεία

Στην Ολλανδία έχει ιδρυθεί ένα ελληνικό σχολείο που το πίστεψαν και το στήριξαν μόνοι τους οι γονείς με προσωπικά έξοδα, χρόνο και κόπο. Έφεραν καταπληκτικούς δασκάλους, δημιουργούν εκδηλώσεις και διαφόρων ειδών δράσεις, βοηθούν Έλληνες μετανάστες όπως μπορούν.

Αυτό το σχολείο είναι του Άρνεμ – Ναιμέχεν ( SOFIA Griekse school en cultuur Arnhem/Nijmegen ) και θέλω να σας ζητήσω να το στηρίζετε όλοι όσοι μπορείτε. Είτε εθελοντικά, είτε απλά συμμετέχοντας σε δράσεις και εκδηλώσεις που κάνουν, είτε με κάποια δωρεά, είτε απλά με τις ιδέες και τη διάθεση σας.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν ελληνικά σχολεία σε ολόκληρη τη διασπορά 🇬🇷

Τα ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο για τα Ελληνόπουλα μετανάστες παρέχοντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην ελληνική γλώσσα, διασφαλίζοντας ότι θα μάθουν να μιλούν, να διαβάζουν και να γράφουν στα σωστά ελληνικά.

🗝 Αυτή η γλωσσική βάση είναι το κλειδί για τη διατήρηση της επικοινωνίας με τα μέλη της οικογένειας στην Ελλάδα και την κατανόηση της ελληνικής λογοτεχνίας και των μέσων ενημέρωσης. Επιπλέον, αυτά τα σχολεία μαθαίνουν στους μαθητές τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία και τις παραδόσεις. Τέλος, βοηθούν τα παιδιά να ενσωματώσουν τη διπλή τους ταυτότητα.

Θέλουμε όλοι να στηρίζετε αυτές τις προσπάθειες. Είναι υγιείς από υπέροχους ανθρώπους που παλεύουν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks