Πώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιδόματα στη Γερμανία

kleisto-koronoios

Στην εποχή της πανδημίας που βρισκόμαστε αρκετές επιχειρήσεις έχουν πρόβλημα. Πολλές από αυτές είναι μικρές επιχειρήσεις , ατομικές και freelancers. Το Γερμανικό κράτος θα δώσει βοήθεια στους επαγγελματίες, αρκεί αυτοί να υποβάλλουν αίτηση για αυτό το επίδομα.

Παρακάτω θα καταγράψουμε τους τρόπους υποβολής αιτήσεων αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος ή μικρή επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση για κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι διαφορετική και ο τρόπος πληρωμών, επίσης. Επικοινωνήστε με την αρμόδια αρχή για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιοι το δικαιούνται

Πρέπει η έδρα της εταιρείας σας να είναι στη Γερμανία, να εργάζεστε από εδώ και να πληρώνετε κανονικά τους φόρους σας εδώ.

Οι αυτοαπασχολούμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για το ποσό των 9000 ευρώ.

Οι εταιρείες με μέχρι 10 υπαλλήλους μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιχορήγηση μέχρι € 15.000. Και τα δύο ποσά ισχύουν για τρεις μήνες.

Απόδειξη των ταμειακών δυσκολιών: Ο αιτών πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες ως αποτέλεσμα της πανδημίας τoυ κορονοιού. Οι εταιρείες δεν πρέπει να είχαν ήδη οικονομικές δυσκολίες στις 31 Δεκεμβρίου 2019 για να δικαιούνται αυτό το επίδομα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως τις 31 Μαΐου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ανά γεωγραφικό διαμέρισμα τι ισχύει και βρείτε τις φόρμες υποβολής αιτήσεων

BADEN-WÜRTTEMBERG , BAVARIA , BERLIN , BRANDENBURG , BREMEN , HAMBURG , HESSE , MECKLENBURG-WESTERN POMERANIA , LOWER SAXONY , NORTH RHINE-WESTPHALIA , RHINELAND-PALATINATE , SAXONY , SAXONY-ANHALT , SCHLESWIG-HOLSTEIN , THURINGIA

Πηγή

Aκολουθήστε μας στο Facebook


Mένουμε σπίτι, αγοράζουμε online, αγοράζουμε ελληνικά!

Δείτε εδώ τις επιχειρήσεις που πωλούν Online σε Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο

Εγγράψου στο Newsletter του SuperGreeks. Ενημερώσου στην Ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks