Μεγάλη εθνική απεργία στο Βέλγιο – Πώς επηρεάζονται οι μετακινήσεις μας;

απεργία-βέλγιο-ακρίβεια

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος θα πραγματοποιηθούν μεγάλες κινητοποιήσεις από τα συνδικάτα με σκοπό την προστασία των εργαζομένων υπό το φως της συνεχιζόμενης αύξησης του κόστους ζωής.

Πώς επηρεάζονται μετακινήσεις μας σήμερα;  

Η απεργία και οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι στο Βέλγιο ξεκινάνε από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις με κεντρικό μήνυμα την προστασία των εργαζόμενων από τη συνεχιζόμενη αύξηση του κόστους ζωής. Αναμένεται σήμερα η μια μεγάλη συγκέντρωση στις Βρυξέλλες να προσελκύσει από 50 έως 100 χιλιάδες κόσμου.

Οι απεργίες φέρνουν αναπόφευκτα καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα ΜΜΜ της χώρας

Η μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες και σε άλλες πόλεις αναμένεται να επηρεάσουν εν πολλοίς τις μετακινήσεις μας σε όλο το Βέλγιο. Αρχικά θα κλείσουν αρκετοί δρόμοι, αλλά θα είναι αρκετοί και οι εργαζόμενοι από τις εταιρείες συγκοινωνιών που θα συμμετέχουν στην απεργία- όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω πρόκειται για μια μαζική κινητοποίηση.

Και η εταιρεία STIB και η De Lijn, έχουν προμηνήσει ότι θα υπάρχει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα με δρομολόγια, ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Σίγουρα θα υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις και πολλές ακυρώσεις.

Εν τω μεταξύ, ο σιδηροδρομικός φορέας SNCB δεν αναμένει καθυστερήσεις ή ακυρώσεις λόγω της απεργίας και επίσης προγραμματίζει επιπλέον τρένα για τις Βρυξέλλες.

Τα κέντρα παιδικής μέριμνας, οι υπηρεσίες συλλογής απορριμάτων και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες θα επηρεαστούν σίγουρα.

Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα έχει επίσης πολλά προβλήματα και αναμένονται ακυρώσεις και καθυστερήσεις στις πτήσεις, μιας και ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις.

Απεργίες ολόκληρη την εβδομάδα

Αναμένονται απεργίες ολόκληρη την εβδομάδα σε ολόκληρη τη χώρα. Το supergreeks.eu θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks