Τα Events του Ιανουαρίου στο Άμστερνταμ (2020)

events-αμστερνταμ-2020

Εθνική ημέρα τουλίπας

18 Ιανουαρίου – Πλατεία Dam

Κάθε χρόνο γιορτάζεται στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ η εθνική ημέρα τουλίπας όπου μπορείτε να πάρετε 20 τουλίπες από τον τεράστιο κήπο που θα στηθεί σε όλη την πλατεία.

Σχόλιο: Όσες φορές πήγαμε αυτή τη μέρα στον κήπο της Dam δεν κατορθώσαμε να πάρουμε μερικές τουλίπες για το σπίτι. Δεν είχαμε υπομονή. Έχει πάρα πολύ κόσμο!

Παγοδρόμιο

Μέχρι 2 Φεβρουαρίου – Museumplein

Πάρε τα skate σου και πάμε στη Museumplein για πατινάζ στον πάγο. Μπορείς να νοικιάσεις εξοπλισμό από τους διοργανωτές του παγοδρομίου. Για τους αρχάριους έχει ειδικά καρεκλάκια για να μπορείτε να στηρίζεστε.

Σχόλιο: Καλή φάση είναι. Εμπειρία.

*Αν είσαι αρχάριος θα δεις τα Ολλανδάκια να σε προσπερνάνε με φοβερούς ελιγμούς ενώ εσύ θα πέφτεις όλη την ώρα και δε θα μπορείς, στην αρχή, να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Μη νιώσεις άσχημα! Είναι κάτι σαν εθνικό σπόρ για τους Ολλανδούς το skate στον πάγο και το μαθαίνουν από παιδάκια.

via GIPHY

2ημερο Whiskey Festival

17-18 Ιανουαρίου – De Posthoornkerk

35 ευρώ είσοδος και γευσιγνωσία από τα καλύτερα whiskey. Από τα 3 event που θα διοργανωθούν το 2ημερο , το ένα είναι sold out. Οπότε whiskάδες μου , σπεύσατε.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Αmsterdam light festival

Μέχρι 19 Ιανουαρίου – Στα κανάλια

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό άρθρο μας για το φετινό light festival. Το επισκεφθήκαμε, μας άρεσε πολύ και ετοιμάζουμε άρθρο με το πέρας του φετινού φεστιβάλ τέχνης. Το φεστιβάλ γίνεται στα κανάλια του Άμστερνταμ και η τέχνη αποκτάει φωνή με σκοπό τη διάδοση μηνυμάτων για τον πλανήτη και ζωή μας. Το φετινό θέμα του φεστιβάλ είναι η διαταραχή!

Κοπή βασιλόπιτας

19/01 – De koning, Isolatorweg 29

Στο De koning party and events θα πραγματοποιηθεί η φετινή κοπή της βασιλόπιτας από την ελληνική κοινότητα του Άμστερνταμ με πολύ χορό, πιοτό και καλό φαγητό.

Κλείστε τη θέση σας κάνοντας μας κράτηση μέσω PM ή στο [email protected]!

Είσοδος:
Μέλη και παιδιά κάτω των 16 ετών: Δωρεάν
Φοιτητές :5 €
Μη μέλη: 10 €
Φαγητό: 12,5 € ανά μερίδα φαγητού.
Πάρκινγκ Δωρεάν.

Σχόλιο: Το #SuperGreeks θα είναι εκεί για φαΐ και πιοτί.

2ο Meetup Ελλήνων επαγγελματιών του Εξωτερικού #SuperGreeks

26 Ιανουαρίου

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε το θέμα του 2ου meetup μας, το χώρο αλλά και τους βασικούς προσκεκλημένους μας. Θα αναρτήσουμε την εκδήλωση στο facebook για τη δήλωση συμμετοχών.

#ΒeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks