Βέλγιο: Πρόταση για φεστιβάλ φαγητού και μπίρας στις Βρυξέλλες (combo)

φεστιβάλ-μπίρας-βέλγιο

Για το τελευταίο ΣΚ του Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες, οι SuperGreeks σας προτείνουν ένα φεστιβάλ φαγητού σε συνδυασμό με μπίρες βελγικές!

Ότι καλύτερο δηλαδή…

Θέλετε να ανακαλύψετε τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και τους σεφ που δημιουργούν για εμάς στις Βρυξέλλες; Τότε το Eat Festival είναι μια εκδήλωση που προτείνουμε για εσάς! 

Η αξέχαστη γαστρονομική εκδήλωση της πρωτεύουσας επιστρέφει από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο πολυτελές σκηνικό του Gare Maritime στο Tour & Taxis. Τέσσερις ημέρες γιορτών που αντικατοπτρίζουν τις Βρυξέλλες: γκουρμέ, καινοτόμα και κοσμοπολίτικια κουζίνα.

φεστιβάλ-φαγητού-βελγιο

Τέσσερις ημέρες για να ανακαλύψετε τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις στις Βρυξέλλες + μπύρες

Περίπου εξήντα σεφ θα είναι στη διάθεσή σας τις 4 ημέρες για να σας δώσουν μια γεύση από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η πρωτεύουσα, προσφέροντας επώνυμα πιάτα, πολύχρωμα επιδόρπια, νόστιμα τυριά και μπύρες Βρυξελλών!

Η γαστρονομική σύνθεση δεν σταματά εκεί! Για πρώτη φορά, το Eat Festival συνεργάζεται με το BXLBeerFest. Το BXLBeerFest θα φιλοξενήσει ένα μπαρ στο ίδιο το Eat Festival, καθώς και θα προσφέρει είσοδο με μειωμένη τιμή για το BXLBeerFest σε όλους τους καλοφαγάδες που έχουν εισιτήριο Eat Festival. Έτσι, με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια, δεδομένου ότι τα δύο γεγονότα βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία και γίνονται την ίδια ημερομηνία.

Νομίζουμε αυτός ο συνδυασμός είναι που θα μας κάνει να επισκεφτούμε σύντομα αυτά τα 2 φεστιβάλ.

Το Eat Festival είναι επίσης μια ευκαιρία να γνωρίσετε μερικούς από τους τοπικούς παραγωγούς και οινοποιούς των κρασιών Bordeaux μέσα από ένα wine bar, παρουσιάσεις και καταπληκτικά workshops. Γενικά θα είναι υπέροχο όλο αυτό το 4ημερο. Θα μάθουμε αρκετά, θα γευτούμε ακόμα περισσότερα.

Εισιτήρια για το φεστιβάλ μπίρας προμηθεύεστε ήδη ονλαιν από εδώ ! Εισιτήρια για το eat festival δεν είναι ακόμα διαθέσιμα.

Για περισσότερα θα ενημερώσουμε από την νέα πλατφόρμα του SuperGreeks. Το λινκ για τα εισιτήρια του φεστιβάλ φαγητού θα παρατεθεί σε αυτό το άρθρο όταν θα είναι διαθέσιμα.

Ανυπομονούμε για τέτοια φεστιβάλ.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks