Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Άμστερνταμ IDFA

φεστιβάλ-ντοκιμαντέρ-αμστερνταμ

Στο σημερινό μας άρθρο θα σας παρουσιάσουμε το Διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στο Άμστερνταμ !

Το Άμστερνταμ, μια πόλη γνωστή για την καλλιτεχνική της κληρονομιά και τη ζωντανή πολιτιστική σκηνή, φιλοξενεί κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ, μια εκδήλωση που προσφέρει στους σινεφίλ, τους λάτρεις του ντοκιμαντέρ και τους κινηματογραφιστές ένα μαγευτικό παράθυρο σε αυτό τον κόσμο.

Αυτό το φεστιβάλ, που συχνά αναφέρεται ως “DocLab”, αποτελεί μια γιορτή της τέχνης της δημιουργίας ντοκιμαντέρ, προσελκύοντας κοινό από όλο τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ είναι ένας κόμβος για ντοκιμαντέρ που ξεπερνούν τα όρια της παραδοσιακής αφήγησης. Προβάλλει μια ποικιλία ταινιών, καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να εξερευνήσει την πολυπλοκότητα του κόσμου μας. Από συναρπαστικές ανθρώπινες ιστορίες μέχρι διερευνήσεις παγκόσμιων θεμάτων που προκαλούν σκέψη, η σύνθεση του φεστιβάλ καλύπτει διάφορα είδη και θέματα.

Εκτός από τις προβολές ταινιών, το φεστιβάλ φιλοξενεί συζητήσεις, εργαστήρια και συνεδρίες Q&A με κινηματογραφιστές.

Για να διαβάσετε το πρόγραμμα του φεστιβάλ, δείτε εδώ! , εισιτήρια για το φεστιβάλ προμηθεύεστε από εδώ! έχει και εισιτήρια με χαμηλότερη τιμή για 5, 10 και 20 προβολές*

Ακόμα μια αφορμή να επισκεφτείς το Άμστερνταμ και να περάσεις μια ολόκληρη όμορφη μέρα βλέποντας ντοκιμαντέρ! Αν ζεις στο Άμστερνταμ, είσαι τυχερός -η! Αλλά… κλείσε γρήγορα τα εισιτήρια σου γιατί το ένα sold out διαδέχεται το άλλο στα καλά ντοκιμαντέρ.

Η Ολλανδία έχει περισσότερα από 2000 φεστιβάλ το χρόνο και καλό θα είναι όσοι ζούμε εδώ να είμαστε σε εγρήγορση. Επιλογές υπάρχουν !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks