Γιατί αγαπάμε το φθινόπωρο στην Κεντρική Ευρώπη ;

φθινόπωρο-κεντρκή-ευρώπη

Αν με ρωτούσες ποια είναι η αγαπημένη σου εποχή… Θα απαντούσα όλες είναι υπέροχες, αλλά το φθινόπωρο μου αρέσει λίγο ακόμα περισσότερο 🙂

φθινόπωρο-κεντρκή-ευρώπη

😎🍁 Αρχικά, το φθινόπωρο είναι τέλειο γιατί πάντα ξεκινάμε νέα πράματα. Kάποιοι ξεκινούν τη χρονιά την πρωτοχρονιά, κάποιοι ξεκινούν με σεζόν τον Σεπτέμβριο! Εγώ και οι περισσότεροι φίλοι και συνεργάτες μου ξεκινάμε projects πάντα τον Σεπτέμβριο, για να τα παρουσιάσουμε τον Οκτώβριο και να το δουλεύουμε όλη τη χρονιά.

A beautiful shot of a pathway in the middle of the forest with the sun shining through the branches

Σε προσωπικό επίπεδο: Ώρα για προσωπική ανανέωση και αυτοπροσδιορισμό ! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές 🛟, το φθινόπωρο προσφέρει την ευκαιρία για επανεξέταση των στόχων και επανεκκίνηση με νέα ενέργεια.

φθινόπωρο-κεντρκή-ευρώπη

🍁 Τα πάρκα, τα δάση έχουν βάλει τα πιο όμορφα τους και μας περιμένουν να τα περπατήσουμε και να κάνουμε ποδήλατο σε αυτά. Το τοπίο είναι φανταστικό !

φθινόπωρο-κεντρκή-ευρώπη

🍇🍷 Είναι η εποχή που τα σταφύλια συγκομίζονται και ξεκινά η παραγωγή μούστου, παρόμοια με τις ελληνικές παραδόσεις. Yπάρχουν αμέτρητες γιορτές και φεστιβάλ αυτή την εποχή σε όλη την Κεντρική Ευρώπη. Αργότερα στην ημέρα σας έχουμε άρθρο για το wine festival που θα πραγματοποιηθεί αυτό το 4ημερο στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ. Εκεί θα μπορέσετε να γνωρίσετε και προσωπικά τον Γιάννη από το Oenopolis, να δοκιμάσετε τα ελληνικά κρασιά που με γνώση και αγάπη επιλέγει και μας τα εξάγει στην Ολλανδία. Θα δοκιμάσουμε και πολλά άλλα κρασιά από άλλες χώρες και θα μάθουμε γι’ αυτά, θα αγοράσουμε μπουκάλια για το Χειμώνα.

🍄 Τα φρέσκα προϊόντα, όπως τα μανιτάρια, τα κάστανα και οι κολοκύθες, είναι παντού! Εγώ προσωπικά έχω μια τρέλα με τα μανιτάρια. Όταν πηγαίνουμε για πεζοπορία στα δάση, ξεπετάγονται από παντού κάθε λογής μανιτάρια και μας συνοδεύουν στην πορεία μας.

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks