Η γενική ιδέα των SuperGreeks…

supergreeks-gia-ellines-ekswterikou

Η γενική ιδέα του SuperGreeks… είναι απλή και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με ένα απλό Like, Share, Review etc. στα social media κανάλια μας, δημιουργώντας έτσι ένα πανίσχυρο δίκτυο με το οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα και ήδη έχουμε βοηθήσει μιαν άλλη επιχείρηση σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Πρέπει να ”εκπαιδευτούμε” ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι θα βοηθήσουμε τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, αλλά επίσης θα δώσουμε το έναυσμα και την έμπνευση σε νέους επαγγελματίες, για νέες ιδέες που μπορεί να είναι ωφέλιμες, για όλους μας εδώ στο εξωτερικό.

‘Οσο μεγαλύτερο γίνει το δίκτυό μας τόσο περισσότερα οφέλη μπορούμε να αποκομίσουμε ΟΛΟΙ μας ! … Για πολλούς, διάφορους και ευνόητους λόγους ! Kαι κατά αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουμε να κάνουμε αρκετά πράματα στο σύνολο – και για το σύνολο.

Για παράδειγμα, πατώντας ένα Like στις αναρτήσεις μας για τους ψυχολόγους ή τους μεταφραστές δεν σημαίνει ότι αναζητάμε ψυχολόγο ή μεταφραστή άμεσα… Κάνουμε Like στην ανάρτηση αλλά και στο page του εκάστοτε επαγγελματία, διότι πατώντας εσύ Like το βλέπουν και οι φίλοι σου, όπου μπορεί να ενδιαφέρονται αυτοί!

* Δεδομένο είναι ότι ακόμα και να μην έχουμε την δική μας επιχείρηση ότι συμβάλουμε στην ανάπτυξη των ελληνικών εγχειρημάτων στο εξωτερικό.

** Θα επανέλθουμε με άρθρα και σχετικές αναρτήσεις ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Υ.Γ.: Την κατσίκα του γείτονά μας την αγαπάμε και την φροντίζουμε!…  Αυτός είναι ένας SuperGreek.

… και για να μη ξεχνιόμαστε… Σεβασμός σε όλες τις κατσίκες του κόσμου!

#BeSuperGreek

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks