Η γενική ιδέα των SuperGreeks…

supergreeks-gia-ellines-ekswterikou

Η γενική ιδέα του SuperGreeks… είναι απλή και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με ένα απλό Like, Share, Review etc. στα social media κανάλια μας, δημιουργώντας έτσι ένα πανίσχυρο δίκτυο με το οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα και ήδη έχουμε βοηθήσει μιαν άλλη επιχείρηση σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Πρέπει να ”εκπαιδευτούμε” ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι θα βοηθήσουμε τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, αλλά επίσης θα δώσουμε το έναυσμα και την έμπνευση σε νέους επαγγελματίες, για νέες ιδέες που μπορεί να είναι ωφέλιμες, για όλους μας εδώ στο εξωτερικό.

‘Οσο μεγαλύτερο γίνει το δίκτυό μας τόσο περισσότερα οφέλη μπορούμε να αποκομίσουμε ΟΛΟΙ μας ! … Για πολλούς, διάφορους και ευνόητους λόγους ! Kαι κατά αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουμε να κάνουμε αρκετά πράματα στο σύνολο – και για το σύνολο.

Για παράδειγμα, πατώντας ένα Like στις αναρτήσεις μας για τους ψυχολόγους ή τους μεταφραστές δεν σημαίνει ότι αναζητάμε ψυχολόγο ή μεταφραστή άμεσα… Κάνουμε Like στην ανάρτηση αλλά και στο page του εκάστοτε επαγγελματία, διότι πατώντας εσύ Like το βλέπουν και οι φίλοι σου, όπου μπορεί να ενδιαφέρονται αυτοί!

* Δεδομένο είναι ότι ακόμα και να μην έχουμε την δική μας επιχείρηση ότι συμβάλουμε στην ανάπτυξη των ελληνικών εγχειρημάτων στο εξωτερικό.

** Θα επανέλθουμε με άρθρα και σχετικές αναρτήσεις ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Υ.Γ.: Την κατσίκα του γείτονά μας την αγαπάμε και την φροντίζουμε!…  Αυτός είναι ένας SuperGreek.

… και για να μη ξεχνιόμαστε… Σεβασμός σε όλες τις κατσίκες του κόσμου!

#BeSuperGreek
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?