Γερμανία: Υπέροχα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε με τα παιδιά σας ! Vol2

Γερμανία-Μουσεία-Παιδιά

Από συναρπαστικά πάρκα αναψυχής μέχρι δοκιμές στα πιο…νόστιμα εργοστάσια σοκολάτας. Όλα όσα σας ενδιαφέρουν να εξερευνήσετε συνδυάζοντας την αναψυχή και τις δραστηριότητες των παιδιών σας στη Γερμανία. 

Πάμε μια βόλτα ;

Συνέχεια από το χθεσινό κείμενο (Vol1) που μπορείτε να βρείτε εδώ…

4. LEGOLAND

Τα παιδιά θα λατρέψουν να εξερευνήσουν 107 στρέμματα διασκέδασης με αξιοθέατα στη LEGOLAND του Γκούντζμπουργκ της Γερμανίας

Το δημοφιλές πάρκο περιπέτειας, χτισμένο σχεδόν εξ ολοκλήρο από τουβλάκια Lego, προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες στα θεματικά του εκθέματα. Τα παιδιά μπορούν να πετάξουν με αεροσκάδη Lego, στο αεροδρόμιο του πάρκου ή να εντοπίσουν περισσότερα από 2.000 ψάρια στη “Leagoland Atlantis”

Επίσης υπάρχουν 10 θεματικές περιοχές για εξερεύνηση όπου μπορείτε να πάρετε το Legoland Express για να περιηγθείτε ή να απολαύσετε μια τεράστια βόλτα στο πάρκο. Οι οικογένειες δε, που θέλουν να επεκτείνουν τη σκέψη τους μπορούν να μείνυον σε ένα από τα ξενοδοχεία της Legoland.

5. Παραμυθόδρομος 

Εάν έχετε μεγαλώσει τα παιδιά σας με τις διάσημες ιστορίες των αδερφών Γκριμ, τότε ένα οικογενειακό ταξίδι κατά μήκος του Παραμυθόδρομου, θα αποτελέσει σίγουρα μια μαγική περιπέτεια. Πρόκειται για μια από τις πιο γραφικές διαδρομές της Γερμανίας που σας ταξιδέυουν 370 μίλια στην όμορφη εξοχή

Εκεί θα συναντήσετε διάστημα στοιχεία που ενέπνευσαν τους δημιουργούς παραμυθιών που γνωρίζουμε και αγαπάμε μέχρι σήμερα. Στην πορεία θα ανακαλύψετε ονειρικά χωριά, μαγευτικά κάστρα και πολλά – πολλά αξιοθέατα. Κι αν ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας, τότε μπορείτε να απολαύσετε και μια υπαίθρια παράσταση του The Pied Piper ή της Σταχτοπούτας. Τώρα ποιος μπορεί να πει ότι τα παραμύθια δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα;

6. Το παλάτι του Νοισβανστάιν

Μιλώντας για παραμύθια, εάν τα παιδιά σας αγαπούν της ταινίες Disney, τότε δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν ένα ταξίδι στο παλάτι που ενέπνευσε τους δημιουργούς της “Ωραίας Κοιμωμένης”. Φωλιασμένο στις Βαυαρικές Άλπεις το παλάτι του Νοισβανστάιν, είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα στη Γερμανία – και για καλό λόγο. Το μαγευτικό παλάτι φτάχτηκε από τον Λουδοβίκο τον Β’ της Βαυαρίας το 1869 και χτίστηκε εξ ολοκλήρου για διασκέδαση. 

Είναι διάστημο για τα κομψά καμπαναριά του που ξεπροβάλλουν από τα δέντρα. Η φαντασία των παιδιών θα τρέξει καθώς θα εξερευνούν το παλάτι και θα ανακαλύπτουν ένα μαγικό σπήλαιο, έναν θρόνο, έναν γιγαντιαίο πολυέλαιο σε σχήμα κορώνας. Και αν δεν θέλετε να περπατήσετε μια ανηφόρα 30 λεπτών για να φτάσετε μπορείτε να μιλήσετε με τον αμαξά για να σας βοηθήσει να φτάσετε στην κορυφή. 

7. Το εργοστάσιο της Χαρίμπο

Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή πρέπει να πάρετε τα παιδιά σας και όλοι μαζί να επισκεφθείτε τον κόσμο του εργοστασίου της Χαρίμπο στη Βόννη της Δυτικής Γερμανίας. Η Χαρίμπο χαμογελάει σε μικρά φωτεινά πρόσωπα από το 1920. Πρόκειται για γνωστές ζαχαρωτές καραμέλες που μπορεί κανείς να συναντήσει οπουδήποτε στον κόσμο. 

Αν δεν μπορέσετε να μπείτε τότε υπάρχει πάντα η δυνατότητα για επίσκεψη στο ίδιο το εργοστάσιο κατασκευής το οποίος διαθέτει έκθεση, φωτογραφίες και χώρους παιχνιδιού. Με τόσες πολλές καραμέλες να υπάρχουν στο χώρο ίσως το μόνο πρόβλημα των παιδιών να είναι ποιες να επιλέξουν για να δοκιμάσουν. 

8. Μουσείο Σοκολάτας 

Εάν αγαπάτε τα γλυκά τότε δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για εσάς και τα παιδιά σας από το υπέροχο Μουσείο Σοκολάτας στην Κολωνία. Δεν χρειάζεται μεγάλο αντίτιμο για ένα εισιτήριο και πραγματικά θα μπείτε σε μια χώρα των θαυμάτων σοκολάτας που αντιστοιχούν σε 4.000 τετραγωνικά μέτρα. 

Στο εσωτερικό του υπάρχουν εννιά εκθεσιακοί χώροι όπου μπορείτε να ανακαλύψεςτε τον πολιτισμό και την ιστορία της σοκολάτας που χρονολογείται από τα χρόνια των Μάγια και των Αζτέκων. Επίσης υπάρχουν πολλά νόστιμα κέικ και σπεσιαλιτέ σοκολάτας που μπορείτε να απολαύσετε στο καφέ του Μουσείου. Επίσης είναι δεδομένο ότι θα μαγευτείτε από τη θέα του Ρήνου

Πριν το επισκεφθείτε ζητήστε και ξενάγηση στα Αγγλικά. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks