3 δραστηριότητες για σένα και τον σκύλο σου στη Γερμανία

Στη Γερμανία, έχουμε πολλούς χώρους για σκύλους και σε αρκετά πάρκα θα δεις πολλές φορές τους αγαπημένους μας φίλους να τρέχουν χωρίς λουρί. Πάμε όμως να δούμε 3 διαφορετικές δραστηριότητες για εμάς και τους σκύλους μας στη Γερμανία.

1. Πάρκα, δάση, πεζοποριές

Senior couple doing a bicycle trip with dog

Η Γερμανία έχει φανταστικά πάρκα και δάση. Πάρε το σκύλο σου μαζί για μια πεζοπορία και άσε και αυτόν να ανακαλύψει όσα αναζητά στη φύση.

To 1/3 της Γερμανίας καλύπτεται από δάση και θα βρείτε άπειρες εκτάσεις για εσάς και τον σκύλο σας. Η Γερμανία είναι μια χώρα με κατοίκους που σέβονται και αγαπάνε πολύ τα ζώα.

2. Το μουσείο Dackel

Το Dackelmuseum είναι μια έκθεση τέχνης που είναι αφιερωμένη στη Γερμανική ράτσα Dachshund. Όντας ένα μουσείο που είναι αφιερωμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μια συγκεκριμένη ράτσα σκύλων, η έκθεση είναι φυσικά ανοιχτή σε όλες τις ράτσες σκύλων!

. Ο Josef Küblbeck και ο Oliver Storz άνοιξαν το μουσείο το 2018 και έκτοτε έχουν προσκαλέσει σκύλους και κυνόφιλους από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν την έκθεση. Μια έκθεση με πίνακες, αγάλματα και παιχνίδια που έχουν συλλέξει οι δυο τους προς τιμήν του Dachshund.

Τα εισιτήρια είναι φθηνά, κοστίζουν 3 ευρώ για φοιτητές και 5 ευρώ για ενήλικες.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Dackelmuseum είναι ένα μέρος που προσκαλεί ανοιχτά τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους να το επισκεφτούν οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 10:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ!

Λατρεύουμε αυτή τη ράτσα <3

3. Europa Park

Το Europa-Park είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθεσία για να επισκεφθείτε με τον σκύλο σας. Είναι ένα τεράστιο θεματικό πάρκο που βρίσκεται στο Rust της Γερμανίας, κατάλληλο για ζευγάρια, φίλους, οικογένειες και φυσικά τους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους.

Αυτό περιλαμβάνει και τα σκυλιά! Το Europa-Park είναι ένα από τα λίγα θεματικά πάρκα που όχι μόνο επιτρέπει σκύλους στις εγκαταστάσεις, αλλά προσφέρει συγκεκριμένα μια σειρά από υπηρεσίες για τα σκυλιά μας.

Παιδιά, είναι φοβερό πάρκο για εμάς και τους σκύλους μας- είναι βασικά εμπειρία. Eίναι σαν τη Disneyland και εμείς το αναφέρουμε με αφορμή τους χώρους που έχει για τους σκύλους μας , αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα τεράστιο θεματικό πάρκο για μικρούς, μεγάλους και φυσικά τους σκύλους μας!
*Θα έχουμε σχετικό αφιέρωμα σύντομα *

Κάποιες ράτσες δεν επιτρέπονται σε όλους τους χώρους** Δες στην ιστοσελίδα τους.

Μαζί με τη στάθμευση θα χρειαστείτε περίπου 70 / ημέρα. Υπάρχει σημαντική προσφορά αν επισκεφτείτε το μέρος και 2η μέρα. Δείτε εδώ τις τιμές.

Ότι πρέπει για ταξιδάκι ή μονοήμερη εκδρομή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks