[Άμστερνταμ-Ολλανδία] Μια θάλασσα από ροζ πέταλα: Οι κερασιές στο Amsterdamse Bos

Το Kersenbloesempark (Cherry Blossom Park) στο Amsterdamse Bos (Άμστερνταμ) είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δεις τις κερασιές να ανθίζουν στην Ολλανδία. Η ιαπωνική κερασιά ανθίζει στο Blossom Park του Amsterdamse Bos, είναι δημοφιλής προορισμός για εκδρομή και ιδιαίτερα τα ΣΚ που θα πρέπει να περιμένετε σε μια μεγάλη ουρά.

Το Kersenbloesempark δημιουργήθηκε αρχικά για τον εορτασμό των 400 χρόνων πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Ιαπωνίας και της Ολλανδίας. Κάθε δέντρο έχει ένα όνομα: 200 δέντρα έχουν ιαπωνικό, γυναικείο όνομα και άλλα 200 έχουν ολλανδικό, γυναικείο όνομα. Επιπλέον, το Amstelveen φιλοξενεί μια κοινότητα περίπου 1700 ομογενών ιαπωνικής καταγωγής, τη μεγαλύτερη κοινότητα ομογενών από την Ιαπωνία στην Ευρώπη.

 Οι 400 κερασιές του Kersenbloesempark ήταν δώρο από το Japan’s Women’s Club (JWC) το 2000.

Παρόμοια άρθρα

Amsterdamse Bos: Το πιο όμορφο πάρκο της Ολλανδίας

Το εντυπωσιακό Μουσείο Kröller-Müller στην Ολλανδία

Κάθε χρόνο, διοργανώνεται το φεστιβάλ Cherry Blossom ή Hanami Matsuri («φεστιβάλ προβολής λουλουδιών») στο Kersenbloesempark, ενώ παράλληλα αγαπημένη συνήθεια των κατοίκων είναι το πικνίκ κάτω από τα όμορφα, ανθισμένα δέντρα. Το Φεστιβάλ στο Amstelveen είναι κάτι περισσότερο από μια εντυπωσιακή εκδήλωση! Επομένως, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προγραμματίσεις το δικό σου «φεστιβάλ πικνίκ» μέσα στον Απρίλιο και να φέρεις μερικούς από τους φίλους και / ή την οικογένειά σου για να απολαύσετε ένα υπέροχο απόγευμα. 

Κατά τη διάρκεια του Hanami Matsuri, οι Ιάπωνες γιορτάζουν την άφιξη της άνοιξης. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για πικνίκ κάτω από τα ανθισμένα κεράσια.

Kersenbloesempark

Η περίοδος ανθοφορίας του Kersenbloesempark ξεκινά συνήθως τον Απρίλιο, ενώ αν ο χειμώνας είναι ήπιος, οι κερασιές ενδέχεται να ανθίσουν νωρίτερα. Η ανθοφορία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει πολύς άνεμος και βροχή. Το ανθισμένο Kersenbloesempark είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής τοποθεσία για ανοιξιάτικες φωτογραφίες και ένα hotspot για Instagram stories στην Ολλανδία.

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείς το Kersenbloesempark είναι νωρίς το πρωί μίας καθημερινής. Να σημειωθεί, ότι η πρόσβαση είναι ελεύθερη, αλλά συνήθως υπάρχει ουρά για να περιμένεις.

Πάμε βόλτα;

Tα σκυλάκια μας δυστυχώς δεν επιτρέπονται σε αυτό το χώρο, αυτή την εποχή. Ούτε με λουρί*

Author: Whatsoeva

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks