Κορονοϊός: Update Ολλανδία – Aπό 19/ 25 Αυγούστου

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Χρειάζεσαι μεταφραστή για επίσημα έγγραφα;

3588 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 την τελευταία εβδομάδα στην Ολλανδία. 425 λιγότερα κρούσματα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Αναφέρθηκαν νοσοκομειακές εισαγωγές για 89 ασθενείς λόγω Covid-19. Πρόκειται για αύξηση 34 ασθενών σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναφέρθηκαν 32 θάνατοι, 16 περισσότεροι από την προηγούμενη εβδομάδα.

*Δεν σημειώθηκαν όλες οι αναφερόμενες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, εισαγωγές νοσοκομείων ή θάνατοι την τελευταία εβδομάδα. Κάποια στοιχεία έρχονται σε πιο αργά. Για αυτόν τον λόγο, τα αριθμητικά στοιχεία συχνά συμπληρώνονται με προηγούμενες εκθέσεις που δεν είχαν ακόμη συμπεριληφθεί.

Θέλεις να κάνεις μαθήματα Ολλανδικών;

Περισσότερα από 140 χιλιάδες άτομα έχουν κάνει το τεστ αυτή την εβδομάδα για τον κορονοιό. 38000 περισσότερα τεστ από την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδή. Ο αριθμός διάδοσης του ιού είναι κοντά στο 1.

Από την 1η Ιουνίου 2020, οποιοσδήποτε στην Ολλανδία με (ήπια) συμπτώματα μπορεί να κάνει τέστ κορονοιού. Δεδομένου ότι είναι πιθανό να μην δοκιμαστούν όλα τα άτομα που έχουν Covid-19, οι πραγματικοί αριθμοί στην Ολλανδία είναι πιθανώς υψηλότεροι από τους αριθμούς που αναφέρονται σε αυτή την αναφορά.

Αγοράζουμε online – αγοράζουμε ελληνικά

Τα μέτρα

Είναι ακόμη σημαντικό για τους ανθρώπους να συμμορφώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού: κοινωνική αποστασιοποίηση (μέση απόσταση 1,5 μέτρο),τακτικό πλύσιμο χεριών, φτέρνισμα και βήχας στον αγκώνα σας.

Επίσης: μείνετε σπίτι αν έχετε συμπτώματα και καλέστε τον γιατρό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε τον νέο κορονοϊό υπό έλεγχο.

Τα περισσότερα κρούσματα στην Ολλανδία ανά 100.000 κατοίκους ( Χάρης )

χαρτης-κορονοιός-ολλανδία

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks