Πορτογαλία: Ένα ποτάμι από κρασί κατέκλυσε χωριό -2 εκατομμύρια λίτρα στους δρόμους

κρασί-ποτάμι-πορτογαλία

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από ένα χωριό στην Πορτογαλία, καθώς οι δρόμοι του πλημμύρισαν από 2,2 εκατομμύρια λίτρα κρασί.

Η «πλημμύρα» από το άφθονο κρασί σημειώθηκε στο χωριό Σάο Λουρένκο ντο Μπάιρο, όταν δύο τεράστιες δεξαμενές κρασιού έσπασαν σε ένα αποστακτήριο.

Σαστισμένοι οι ντόπιοι παρακολουθούσαν το ποτάμι των 2,2 εκατ. λίτρων κρασιού – που χωράνε σε μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων – πλημμυρίζει το υπόγειο ενός σπιτιού και να διαπερνά τους δρόμους. Σημειώνεται, ότι το μεγαλύτερο μέρος του χύθηκε σε χωράφια. 

ADVERTISEMENT

Επιπλέον, υπήρχαν φόβοι ότι θα μπορούσε να μολύνει ένα κοντινό ποτάμι, αλλά οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι κατάφεραν να αποτρέψουν κάτι τέτοιο. Η εταιρεία απόσταξης, Levira, ζήτησε συγγνώμη για τη ζημιά και δήλωσε ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το ασυνήθιστο ατύχημα.

«Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Δεσμευόμαστε πλήρως να καλύψουμε το κόστος που σχετίζεται με τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της ζημιάς, με ομάδες έτοιμες να δράσουν άμεσα. Δεσμευόμαστε να επιλύσουμε αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατό», δήλωσε η εταιρεία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks