Οι Iron Maiden σε Ολλανδία, Bέλγιο, Γερμανία και Ελλάδα το καλοκαίρι

tour-2022-ευρώπη-maiden

Οι αγαπημένοι μας Iron Maiden θα μας επισκεφτούν στα πλαίσια της περιοδείας Legacy of the Beast 2022, το Άρνεμ, την Αθήνα, πέντε πόλεις της Γερμανίας και ένα φεστιβάλ στο Βέλγιο.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά

Οι Iron Maiden, ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει ένα LIVE στην Ολλανδία και το Άρνεμ, ένα στην Ελλάδα και την Αθήνα και σε πέντε διαφορετικές πόλεις της Γερμανίας.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για περισσότερα LIVE από το εξωτερικό στην ελληνική γλώσσα έλα μαζί μας στο newsletter των SuperGreeks

Ολλανδία

Στην Ολλανδία θα εμφανιστούν στο Άρνεμ και το Gelredome, το LIVE ξεκινάει στις 18:00 και πέφτει μέρα Δευτέρα. Τα εισιτήρια ξεκινάνε από τα 77 ευρώ.

Στην Ολλανδία εισιτήρια θα βρεις από εδώ!

Βέλγιο

Στο Βέλγιο θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ “graspop metal meeting 2022”, όπου μεταξύ άλλων θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε και άλλες μεγάλες μπάντες, όπως οι Deep Purple, οι dropkick murphys και οι Judas Priest.

Μαγεία ;

Το φεστιβάλ, για το οποίο θα έχουμε αφιέρωμα το επόμενο διάστημα, θα είναι από δεκαέξι μέχρι 19 Ιουνίου.

Οι Maiden παίζουν στις 16 Ιουνίου και εισιτήρια μπορείς να βρεις από εδώ

Γερμανία

Στη Γερμανία οι Maiden θα εμφανιστούν σε πέντε διαφορετικές πόλεις με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινάνε από 87.50 ευρώ.

Οι Maiden θα εμφανιστούν στις 2 Ιουλίου στην Κολωνία, στις 4 Ιουλίου στο Βερολίνο, στις 9 Ιουλίου στη Στουτγάρδη, στις 20 Ιουλίου στη Βρέμη και στις 26 Ιουλίου στη Βρέμη.

Εισιτήρια θα βρεις από εδώ!

Ελλάδα

Στην Αθήνα οι Maiden παίζουν 16 Iουλίου.

Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ «Senjutsu» των Maiden – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

iron-maiden-tour-ευρώπη

Ο Dickinson γι΄αυτό το LIVE λέει:

«Ανυπονούμε για τη συναυλιακή μας επιστροφή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά κι είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να προσθέσουμε την Αθήνα, αλλά και τα υπόλοιπα shows σε πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης που υπάρχουν χιλιάδες Maidenfans.

Είμαι πραγματικά ενθουσιαμένος σχετικά με τις νέες προσθήκες της περιοδείας όπου και θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, για αυτόν τον λόγο ανυπομονούμε να δουν όλοι όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτούς. Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacyπεριοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους fans μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε!»

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks