Για τον μαραθώνιο των Βρυξελλών

μαραθώνιος-βρυξέλλες

2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 17ος μαραθώνιος του αεροδρομίου των Βρυξελλών και οι SuperGreeks θα είμαστε εκεί με παρουσία στα 10km.

H εκκίνηση

Η εκκίνηση είναι από το εμβληματικό Atomium και ο τερματισμός στο στάδιο King Baudoin (πρώην Χέιζελ). Η νέα διαδρομή που σχεδίασαν οι διοργανωτές είναι μια γρήγορη, πιο επίπεδη και ελκυστική πρόκληση για τους συμμετέχοντες.

Διάβασε ακόμα

Οι μαραθώνιοι σε όλη την Ευρώπη για το 2022 (Άρθρο του supergreeks.eu για τους μαραθώνιους στην Ευρώπη το 2022 και άλλα περισσότερα)

Η εγγραφή στον μαραθώνιο

Κάνε την εγγραφή σου στο μαραθώνιο των Βρυξελλών και ξεκίνα από σήμερα την προπόνηση. Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου υπάρχουν προσφορές στις τιμές συμμετοχής. Για τον μεγάλο μαραθώνιο το κόστος ανέρχεται στα 80 ευρώ, ενώ για τον ημι-μαραθώνιο στα 35 ευρώ. Για τα 10 χιλιόμετρα το κόστος σήμερα είναι 18 ευρώ και ο παιδικός μαραθώνιος του ενός χιλιομέτρου κοστίζει 5 ευρώ.

Οι τιμές θα αυξηθούν από 13 Σεπτέμβρη.

Με την εγγραφή σου στον μαραθώνιο λαμβάνεις τον αριθμό συμμετοχής με το τσιπ, μετάλλιο κατά τον τερματισμό, αναψυκτικά και άλλα δροσιστικά κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, αποδυτήρια και ντους, αποθηκευτικό χώρο για τα πράματα σου κ.α.

Αν κάποιος από εσάς θα συμμετέχει στον μαραθώνιο και θέλει να βρεθούμε μια μέρα πριν για το νούμερο ή την ίδια μέρα του αγώνα θα είναι χαρά μας. Στείλε μας ένα μήνυμα να σου γνωρίσουμε τον SuperGreek που θα συμμετέχει στον μαραθώνιο και τα 10km.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks