Βέλγιο: Εντείνονται από σήμερα (28/9) τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις Βρυξέλλες

Βρυξέλλες-μέτρα-κορονοϊός

Η διοίκηση της Περιφέρειας της πρωτεύουσας του Βελγίου αναμένεται από σήμερα να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού στις Βρυξέλλες. 

Στο πλαίσιο αυτό τα καφέ και τα μπαρ της πόλης θα κλείνουν από σήμερα στις 11 το βράδυ, ένα μέτρο που θα εφαρμοστεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον.

Επίσης από σήμερα απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις άνω των δέκα ατόμων από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, ενώ τα καταστήματα που έχουν παιδότοπο, καθώς επίσης και αυτά που πωλούν ποτό ή φαγητό θα κλείνουν στις 10, ότι προβλέπεται μέχρι σήμερα για τα μίνι – μάρκετ και τα καταστήματα ψιλικών. 

Διαμαρτυρία ιδιοκτητών νυχτερινών καταστημάτων

Να σημειωθεί ότι χθες Κυριακή (27/9) περίπου 100 ιδιοκτήτες νυκτερινών καταστημάτων κυρίως ψιλικών, διαμαρτυρήθηκαν στις Βρυξέλλες ενάντια στη νέα ώρα κλεισίματος που τους έχει επιβληθεί για τον περιορισμό του covid-19. Οι καταστηματάρχες φοβούνται ότι με το νέο ωράριο θα υπάρξει σημαντική μείωση στον τζίρο τους

“Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα κατάστημα ψιλικών και ένα βενζινάδικο; Γιατί τα πρατήρια καυσίμων παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα και εμείς δεν μπορούμε” τόνισε ένας από τους διαδηλωτές χθες στο περιθώριο της συγκέντρωσης. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks