Κάθε καλοκαίρι ο δήμος του Münster στη Γερμανία επιθεωρεί και επιδιορθώνει τα προβλήματα στα σχολεία

Όπως κάθε χρόνο, το Γραφείο Διαχείρισης περιουσιών της πόλης του Münster χρησιμοποιεί τις καλοκαιρινές διακοπές για μικρότερα και μεγαλύτερα μέτρα αποκατάστασης στα σχολεία.


Εξωτερικά στο σχολείο Ludgeruss, αντικαθίστανται 32 παράθυρα διαφόρων μεγεθών – από τη μεγάλη πρόσοψη του παραθύρου έως το μικρό παράθυρο της κουζίνας. Τα κόκκινα ξύλινα παράθυρα στην ενδιάμεση και νέα κατασκευή αντικαθίστανται από μοντέρνα κουφώματα αλουμινίου για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και παροχή μεγαλύτερης προστασίας από τον ήχο και τη θερμότητα του καλοκαιριού. Τα παράθυρα της τάξης στην πλευρά της σχολικής αυλής του ενδιάμεσου κτιρίου θα διαθέτουν το λεγόμενο σύστημα Raffstore για αντηλιακή προστασία, τα παράθυρα του διαδρόμου που βλέπουν στην αυλή του σχολείου θα διαθέτουν αντηλιακά τζάμια. Μετά την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων, η πόλη ανακαινίζει δυναμικά την πρόσοψη του ενδιάμεσου κτιρίου στην πλευρά της αυλής του σχολείου.


Στο Mosaic School στο Gievenbeck αυτό το καλοκαίρι -ενώ οι εργασίες επέκτασης είναι σε πλήρη εξέλιξη- το παλιό κτίριο θα ξανά βαφτεί. Θα βαφτούν περίπου 550 τετραγωνικά μέτρα ξύλινης πρόσοψης, 135 ξύλινα παράθυρα στο ισόγειο και στους επάνω ορόφους και οι επιφάνειες της οροφής. Εκτός από την οπτική αναβάθμιση του κτιρίου, το χρώμα προστατεύει και από κάποιες καιρικές συνθήκες. Θα επισκευαστούν επίσης τμήματα της επίπεδης στέγης, οπότε η πόλη σφράγισε εκ νέου την άκρη της οροφής, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks