Πρόταση για Αμστερνταμ/ Αλμέρε: Open Green Day

Αμστερνταμ-κήποι

Το καλοκαίρι ξεκίνησε, η πόλη αρχίζει και πάλι να ανθίζει. Την Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023, το WeMakeThe.City Green θα βάλει στο προσκήνιο όλες τις πράσινες πρωτοβουλίες στο Άμστερνταμ και το Αλμέρε!

Πολλά event για το καταπράσινο Άμστερνταμ και Αλμέρε και δωρεάν.

Είναι σχεδόν μεσοκαλόκαιρο και το Άμστερνταμ είναι ανθισμένο. Κάθε είδους κήποι είναι κρυμμένοι ανάμεσα στους πολυσύχναστους δρόμους με τα τραμ και τους βιαστικούς ποδηλάτες. 

Πολλοί παράδεισοι είναι τόσο ήσυχοι και κρυμμένοι που σχεδόν κανείς δεν ξέρει για την ύπαρξή τους. Ανακαλύψτε αυτήν την αστική φύση στην Open Green Day την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Υπάρχουν πολλές (δωρεάν) ποδηλατικές και περιπατητικές εκδρομές, με ή χωρίς ειδικό, εκδρομές, διαλέξεις, προβολές ταινιών και γευσιγνωσίες. Επισκεφθείτε κρυμμένα φυτώρια και αστικά αγροκτήματα, γηγενείς αστικούς κήπους ή δασικούς γίγαντες που συνήθως κρύβονται πίσω από τα σπίτια.

  • Μάθετε για τα φαρμακευτικά βότανα στο φυσικό σωματείο De Ruige Hof 
  • Μπορείτε να ανταλλάξετε και να αγοράσετε σπόρους στο Groen Gemaal Sarphatipark 
  • Μάθετε πώς παρασκευάζεται η κομπόστα στο δάσος Anna’s Ruigte 
  • Μάθετε πώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε έναν λαχανόκηπο στο Moestuinschool
  • Με τα παιδιά στο δάσος του Αμστερνταμ, το Amsterdamse bos
  • Ελάτε στο Άμστεργκαρντ για συζήτηση για το πράσινο κέντρο της πόλης
  • Περίπατος με τον οικολόγο Geert Timmermans στην Μarineterrein. Δίπλα από τον σταθμό τρένων του Άμστερνταμ. Σε αυτό το μέρος, το πιστεύεις ή όχι, υπάρχει μια πράσινη όαση όπου ο Timmermans έχει τα κλειδιά. Θα μάθετε περισσότερα για τα ειδικά φυτά και ζώα σε αυτή τη στέγη και γιατί ζουν τόσα πολλά διαφορετικά έντομα σε αυτό το μέρος, περισσότερα από, για παράδειγμα, από ένα γκαζόν σε πάρκο. Με τον Geert Timmermans, θα μπορείτε σύντομα να ανακαλύψετε ένα κρυμμένο πράσινο στολίδι στο Marineterrein. 

Βρείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ!

Τι όμορφες πρωτοβουλίες. Μια μητροπολιτική πόλη με άπειρο πράσινο και ανθρώπους που την αγαπούν. Εμείς από την μεριά μας, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε γράψει πάρα πολλά άρθρα.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks