Τι ισχύει με το ποδήλατο στα τρένα του Βελγίου;

αμβέρσα-βέλγιο-σταθμός

Το ποδήλατο στο Βέλγιο είναι μια πραγματική απόλαυση. Υπάρχουν παντού ποδηλατοδρόμοι και μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν μεταφορικό μέσο ή απλά για τη βόλτα σου με την παρέα.

Το ποδήλατο μπορεί να σου προσφέρει μαγικές εικόνες, μαγικές στιγμές. Εμείς, ως SuperGreeks, είναι πολλές οι φορές που θα ανεβάσουμε το ποδήλατο στο τρένο και θα ξεκινήσουμε για έναν προορισμό όπου από εκεί θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας – θα κάνουμε όσα χιλιόμετρα θέλουμε και μετά από μια άλλη στάση τρένου θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας.

Είτε το χρησιμοποιείς ως μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις σου, είτε για τις βόλτες σου, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί κάποιες φορές να το ανεβάσεις στο τρένο. Γι’ αυτό το λόγο σου ετοιμάσαμε αυτό το άρθρο.

Τι ισχύει για τα ποδήλατα στο τρένο;

  • Τα σπαστά ποδήλατα είναι δωρεάν
  • 4 ευρώ κοστίζει το εισιτήριο για τα υπόλοιπα ποδήλατα
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε από όπου θέλετε και να σταματήσετε σε οποιονδήποτε προορισμό- η χρέωση με τα 4 ευρώ δεν αλλάζει

Πρέπει να γνωρίζεις

  • Υπάρχει περιορισμένος αριθμός χώρων για τα ποδήλατα στο τρένο . Εάν οι θέσεις που προβλέπονται για τα ποδήλατα είναι ήδη κατειλημμένες, πρέπει να πάρετε το επόμενο τρένο.
  • Δεν επιτρέπεται να ανέβεις στο τρένο ή κατέβεις με το ποδήλατο στους εξής σταθμούς: Brussels-Central , Brussels-Congres και Brussels-Chapelle.
  • Το ποδήλατο (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών ποδηλάτων) πρέπει να φορτωθεί και να εκφορτωθεί από τον ταξιδιώτη.

Θέλουμε να παροτρύνουμε όλους τους SuperGreeks στο Βέλγιο να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς για τις καθημερινές εργασίες. Βελτιώνεις την ψυχική και σωματική υγεία, την ψυχολογία. Βελτιώνουμε το περιβάλλον, να αποσυμφορήσουμε τις πόλεις από τα αυτοκίνητα.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?