Άμστερνταμ: 148 πρόστιμα σε μία ημέρα

αμστερνταμ-προστιμα-μασκα

148 πρόστιμα δόθηκαν μόνο την Κυριακή σε άτομα που δεν φορούσαν μάσκα στους δρόμους που όρισε το δημαρχείο ότι θα πρέπει να φοράμε μάσκα. Υπήρχε επίσης μία σύλληψη.

Ενδεικτικά αυτά τα μέρη είναι :

Red Light, Kalverstraat, Nieuwendijk, Albert Cuypstraat και Plein ’40 -’45

Αυτά είναι και τα περισσότερο τουριστικά μέρη που αν θέλετε και την άποψη μας θα πρέπει να τα αποφεύγουμε μιας και συνωστίζονται μεγάλα πλήθη.

Οι υποχρεωτικές μάσκες σε διάφορα μέρη του Ρότερνταμ και του Άμστερνταμ ισχύουν από την 5η Σεπτεμβρίου όπου είχαμε ετοιμάσει και σχετικό άρθρο. Διαβάστε εδώ. Ωστόσο, ο δήμος του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ είχαν ανακοινώσει ότι τα μέτρα θα εφαρμοστούν αυστηρότερα από το προηγούμενο ΣΚ. Όπως και έγινε και δόθηκαν πολλά πρόστιμα σε μία μέρα , σε μία μόνο πόλη.

Ο εκπρόσωπος της δημάρχου είπε ότι το πρόστιμο πάντα είναι η τελευταία λύση.” Οι ενδείξεις κατευθύνσεων στους δρόμους, η διανομή μάσκας και μια προειδοποίηση είναι αποτελεσματικότερα μέτρα. Ελπίζουμε ότι το πρόστιμο παραμένει η εξαίρεση και ότι θα αρκεί μια προειδοποίηση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το πρόστιμο για τη μη-χρήση μάσκας στο Άμστερνταμ ανέρχεται σε 95 ευρώ. Αυτό το ποσό ήταν 395 ευρώ μέχρι προσφάτως λόγω γραφειοκρατείας. Η δήμαρχος του Άμστερνταμ και το επιτελείο τους έλυσαν αυτό το ζήτημα με ένα πρόστιμο πιο ανάλογο για την περίσταση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks