Υποχρεωτική η μάσκα στους εμπορικούς δρόμους του Άμστερνταμ και Ρότερνταμ

Άμστερνταμ-redlight

Οι επισκέπτες σε διάφορους δημόσιους χώρους του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ θα πρέπει να φορούν μάσκες από τις 5 Αυγούστου. H απόφαση αυτή ήταν πιθανή από τη στιγμή που το υπουργικό συμβούλιο έδωσε τη δικαιοδοσία στους δημάρχους να καθορίζουν αυτοί τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοιού στις περιοχές τους.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι εχθές οι Κάτω Χώρες δεν σχεδίαζαν να καταστήσουν υποχρεωτικές τις μη ιατρικές μάσκες προσώπου, επειδή δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι δουλεύουν και συμβάλουν στην αντιμετώπιση του ιού.

Άμστερνταμ

Όλοι οι άνθρωποι ηλικίας 13 και άνω θα πρέπει να φορούν μάσκα στους τουριστικούς δρόμους του Άμστερνταμ και πιο συγκεκριμένα σε Red Light , Kalverstraat (εμπορικός δρόμος), Nieuwendijk και στο open market του Albert Cuyp.

*Οι δρόμοι παραπάνω είναι εμπορικοί με χιλιάδες κόσμο σε μικρό χώρο. Είναι οι τουριστικοί δρόμοι του Άμστερνταμ. Να σημειώσουμε ότι το Άμστερνταμ ξανά “βουλιάζει” αυτές τις ημέρες από τουρίστες.

Ρότερνταμ

Όλοι οι άνθρωποι ηλικίας 13 και άνω θα πρέπει να φορούν μάσκα στους τουριστικούς δρόμους του Ρότερνταμ και πιο συγκεκριμένα Coolsingel, Lijnbaan, Meent και Nieuwe Binnenwegplein. Ακόμα στα εμπορικά κέντρα Alexandrium και Zuidplein, καθώς και στις αγορές Afrikaanderplein, De Binnenrotte και Visserijplein.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks