Έλληνες του Εξωτερικού: Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού “Sta Εllinika”

ελληνες-εξωτερικού-μαθήματα-ελληνικών

Οι Έλληνες του Εξωτερικού που θέλουν να μάθουν την ελληνική γλώσσα, τη μυθολογία και τον ελληνικό πολιτισμό μπορούν πλέον να το κάνουν εύκολα και απλά.

Οι Έλληνες της ομογένειας μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, μυθολογίας και του ελληνικού πολιτισμού μέσω της εφαρμογής “Sta Ellinika”. Τα μαθήματα παρέχονται σε αρχάριους μαθητές όλων των ηλικιών, από προσχολικό επίπεδο μέχρι εφήβους και ενήλικες. 

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε κωδικούς πρόσβασης στην εφαρμογή. Για την εγγραφή σας, θα χρειαστεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail).

Μπείτε από εδώ στην υπηρεσία

Το Staellinika είναι μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το ΙΣΝ Κέντρο Ελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Simon Fraser (SFU), με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” (ΙΣΝ). Το Staellinika προσφέρει ένα πλήρες αναλυτικό πρόγραμμα που στοχεύει αρχάριους ομογενείς μαθητές σε σχολεία, καθώς και μεμονωμένους μαθητές στο σπίτι.

Η πλατφόρμα StaEllinika παρέχει μαθησιακά προφίλ και γραφική αναπαράσταση της επίδοσης στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς, ενώ παρουσιάζει ενδιαφέρον και συναρπαστικό διδακτικό υλικό, βίντεο, κουίζ και πλούσιες διαδραστικές εμπειρίες. To StaEllinika μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε συμπληρωματικά σε υπάρχοντα αναλυτικά προγράμματα, είτε ως αυτόνομο αναλυτικό πρόγραμμα για τα σχολεία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks