Οι Κάτω Χώρες επιτρέπουν μόνο τα απαραίτητα ταξίδια στο Βέλγιο

βέλγιο-ολλανδία-ταξίδια

Οι Κάτω Χώρες επιτρέπουν μόνο ουσιαστικά ταξίδια στο Βέλγιο λόγω COVID19, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Εξωτερικών των Κάτω Χωρών.

Λόγω του αυξανόμενου αριθμού μολύνσεων από κορονoϊό σε όλο το Βέλγιο, οι Κάτω Χώρες άλλαξαν τον κωδικό χρώματος ολόκληρης της χώρας από «κίτρινο», που σημαίνει ότι υπάρχουν κίνδυνοι ασφάλειας, σε «πορτοκαλί», πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπονται μόνο τα απαραίτητα ταξίδια.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ολόκληρο το Βέλγιο είχε ήδη θεωρηθεί ως πορτοκαλί ταξιδιωτική περιοχή από το ολλανδικό Υπουργείο Εξωτερικών, περιορισμοί που ισχύουν μόνο για ταξιδιώτες που εισέρχονται στις Κάτω Χώρες από την Περιφέρεια των Βρυξελλών, την πόλη της Αμβέρσας και τις επαρχίες του Λιέγη και Βαλλωνική Μπραμπάντ.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ολλανδικής κυβέρνησης : Τα ταξίδια σε χώρες με πορτοκαλί ή κόκκινο ταξιδιωτικό κωδικό αποθαρρύνονται λόγω των κινδύνων. Εάν πάτε, σας συνιστούμε να παραμείνετε σε καραντίνα στο σπίτι για 10 ημέρες αμέσως μετά την επιστροφή στην Ολλανδία. Ακόμα κι αν δεν έχετε συμπτώματα COVID-19. Ελέγξτε την ασφαλιστική σας κάλυψη πριν φύγετε από την Ολλανδία.

*Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο Βέλγιο για ένα απαραίτητο ταξίδι με παραμονή άνω των 48 ωρών και οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στο Βέλγιο μετά από παραμονή στο εξωτερικό άνω των 48 ωρών πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα εντοπισμού επιβατών που να περιέχει μια φόρμα αυτοαξιολόγησης.

Το Βέλγιο, με τη σειρά του, θεωρεί ότι ολόκληρη η Ολλανδία είναι μια κόκκινη ζώνη, εκτός από την επαρχία του Zeeland, που σημαίνει ότι όλα τα περιττά ταξίδια αποθαρρύνονται έντονα.

Δημιουργήσαμε μια κατηγορία “ταξιδιωτικές οδηγίες” ώστε να να είναι μαζεμένη όλη αυτή η πληροοφορία σε ένα μέρος

Πηγή , πηγή και εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks