[Ολλανδία] 334 χιλιάδες τεστ έγιναν σε μια εβδομάδα για επισκέψεις σε εστίαση, λούνα παρκ και θέατρα

κορωνοιός-τεστ-ολλανδία

Την προηγούμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι ανοίγουν σχεδόν τα πάντα στην Ολλανδία και οι κάτοικοι της Ολλανδίας βγήκαν όλοι έξω

Παρότι δεν έχει τουρίστες η χώρα, οι κάτοικοι της Ολλανδίας κατάφεραν να γεμίσουν μόνοι τους τα περισσότερα από τα μαγαζιά και θέατρα της χώρας. Μετά από μια μακρά περίοδο ενός σκληρού lockdown που ξεκίνησε τον Νοέμβριο και κορυφώθηκε πριν τα Χριστούγεννα, οι κάτοικοι Ολλανδίας πλέον μπορούμε να ξανά επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας bar, εστιατόρια, θέατρα, καταστήματα και γενικά ξανά πάμε όπου θέλουμε με περιορισμό ώρας και την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή τεστ.

Την πρώτη εβδομάδα που ο κλάδος της εστίασης, τα λούνα παρκ και τα θέατρα άνοιξαν ξανά σε περιορισμένο βαθμό, έγιναν 334.000 τεστ γι’ αυτό τον σκοπό. 

Η πιο πολυσύχναστη ημέρα ήταν το περασμένο Σάββατο, με περίπου 79.000 ραντεβού για τεστ.

Πάνω από το ένα τρίτο όλων αυτών που έκαναν τα τεστ δήλωσαν ότι θα κλείσουν ραντεβού για να επισκεφτούν ένα εστιατόριο ή ένα καφέ, δήλωσε το Open Nederland Foundation.

Για πρώτη φορά στην πανδημία, περισσότερα από ένα εκατομμύριο τεστ κορωνοϊού έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχουμε μάθει πόσα από αυτά τα τεστ βγήκαν θετικά.

Τα Rapid Test στην Ολλανδία είναι δωρεάν και μπορείς να τα βρεις ακόμα και στο δρόμο σε ειδικές εγκαταστάσεις που έχουν γίνει για να εξυπηρετούν τον κόσμο με τα γρήγορα τεστ κορονοιού. Στο supermarket πωλούνται επίσης αρκετά φτηνά.

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks