Φθηνότερα τρένα για τους νέους στην Ολλανδία

trena-stin-ollandia

Ο NS παρουσιάζει ειδικά εισιτήρια δημόσιων μεταφορών για νεαρούς ηλικίας μεταξύ 12 και 18 ετών, τα οποία είναι αισθητά φθηνότερα από τα κανονικά εισιτήρια τρένων. Η ολλανδική σιδηροδρομική εταιρεία ελπίζει ότι αυτό θα ενθαρρύνει περισσότερους νέους να μετακινούνται με το τρένο. Τα νέα εφηβικά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από το καλοκαίρι.

Επί του παρόντος, παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών καταβάλλουν το πλήρες εισιτήριο για ενήλικες όταν πρέπει να μετακινηθούν με το τρένο. Αλλά από το καλοκαίρι, μπορούν να επιλέξουν από δύο φθηνότερες επιλογές. Μια επιλογή φθηνότερη για τις καθημερινές και μία φθηνότερη για τα Σαββατοκύριακα.

Με ημερήσιο εισιτήριο 7,50 ευρώ, οι έφηβοι θα μπορούν να ταξιδεύουν απεριόριστα σε όλη την Ολλανδία, αλλά σε ώρες που δεν είναι αιχμής. Το εισιτήριο θα μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε πολύ εύκολα από την εφαρμογή του NS.

Δεν χρειάζεστε γι’ αυτή την περίπτωση την OV κάρτα και θα μπορείς να κάνεις check- in , απλά με το barcode από το κινητό.

Για το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει η εκπτωτική κάρτα με 15 ευρώ όπου οι νεαροί θα μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, χωρίς περιορισμούς.

Αυτές οι νέες κάρτες δημόσιων μεταφορών απευθύνονται σε εφήβους που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις Κάτω Χώρες και να επισκεφθούν διαφορετικές πόλεις. “Οι έρευνες δείχνουν ότι πολλοί νέοι θα ήταν ταξιδέψουν πολύ περισσότερο εάν και τα εισιτήρια του τρένου είναι φθηνότερα.

22 Μαρτίου, οι Έλληνες της Ολλανδίας πηγαίνουμε στην παραμυθένια Brugge! Κλείσε τη θέση σου στο Magic Bus τώρα!

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks