Καθυστερήσεις στα τρένα λόγω χιονοπτώσεων και σφοδρών ανέμων στην Ολλανδία

trena-stin-ollandia

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι θα λειτουργούν με λιγότερα τρένα το Σάββατο και την Κυριακή λόγω του χιονιού και των σφοδρών ανέμων που αναμένουμε σε όλη τη χώρα.

Για τις περισσότερες διαδρομές με τρένο στην Ολλανδία υπάρχουν τουλάχιστον 2-4 τρένα/ ώρα, αλλά το Σαββατοκύριακο αυτό δε θα ισχύει. Παρά τα προληπτικά μέτρα που έχουν παρθεί είναι πιθανές οι καθυστερήσεις των τρένων και σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν λιγότερα τρένα για να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες.

Στα περισσότερα μέρη στις Κάτω Χώρες θα υπάρχει 10 έως 30 εκατοστά χιόνι. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες δημόσιων μεταφορών σε όλη την Ολλανδία ετοιμάζονται για χειμερινό καιρό με πολλές χιονοπτώσεις και προετοιμάζονται κατάλληλα.

Συνιστάται στους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν το ταξίδι λίγο πριν την αναχώρηση τους. Λόγω των μέτρων κορονοιού, οι δημόσιες συγκοινωνίες προορίζονται μόνο για τα απαραίτητα ταξίδια. Μεγάλη προσοχή και με την απαγόρευση κυκλοφορίας, μη χάσετε κάποιο τελευταίο τρένο ή καθυστερήσει να φύγει και βρεθείτε εκτεθειμένοι με την ώρα.

Όσοι κυκλοφοράτε με το αυτοκίνητο, παρακαλούμε τεράστια προσοχή!

Και με τα ποδήλατα προσοχή γιατί θα γλιστράει παντού από τον πάγο.

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks