Ο δήμος Ουτρέχτης θέλει να ξανά ανοίξει πιλοτικά τρία εστιατόρια

εστιατόρια-Ολλανδία-Ουτρέχτη

Στην Ουτρέχτη θα ανοίξουν 3 εστιατόρια, αν το αίτημα αυτό του Horeca Nederland εγκριθεί από την κυβέρνηση, για να δούνε υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσαν να ξανά ανοίξει η εστίαση. Θα ανοίξει ένα εστιατόριο με σάλα, ένα εστιατόριο που θα έχει και bar, ένα fast food.

Εάν η κυβέρνηση συμφωνήσει, αυτό το εγχείρημα θα μπορούσε να ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες.

Ο δήμος της Ουτρέχτης θα διασφαλίσει ότι οι γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του πιλοτικού εγχειρήματος θα μπορούν να κοινοποιηθούν σε εθνικό επίπεδο.

“Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι το lockdown είναι απαραίτητο, αλλά ταυτόχρονα ψάχνουν άπαντες για προοπτική”, δήλωσε ο δήμαρχος Ντικκσμά στο NOS Radio 1 Journaal . “Πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα. Αυτό σημαίνει ένα ελεγχόμενο άνοιγμα του HORECA και των άλλων επιχειρήσεων. Εάν μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτό, τότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το κάνουμε.”

Όταν η Χάγη δώσει το πράσινο φως, θα επιλεγούν τα 3 εστιατόρια. Ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπονται θα προσαρμοστεί στα μεγέθη του εστιατορίου. Προϋπόθεσή είναι οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες του εστιατορίου να κάνουν πολλές φορές τεστ κορονοιού.

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks