Μεγάλη απεργία στο Βέλγιο – ακυρώσεις και πολλές καθυστερήσεις στα ΜΜΜ

βρυξέλλες

Η σημερινή μεγάλη εθνική απεργία έχει σημαντικό αντίκτυπο για τη σημερινή ημέρα στα τραμ, τα λεωφορεία και το μετρό. Στις Βρυξέλλες, λειτουργεί μόνο μία γραμμή του μετρό.

Βρυξέλλες

Η εταιρεία δημόσιων μεταφορών των Βρυξελλών STIB δεν επιβεβαίωσε μέχρι το πρωί της Τρίτης ποιες υπηρεσίες θα λειτουργούσαν ή δεν θα λειτουργούσαν κανονικά, αλλά προειδοποίησε εκ των προτέρων ότι το δίκτυό μεταφορών της θα έχει σοβαρά ζητήματα.

Ως αποτέλεσμα της εθνικής απεργίας, όλες οι γραμμές του μετρό εκτός από τη γραμμή 1 μεταξύ Gare de l’Ouest και Stockel δεν λειτουργούν. Εν τω μεταξύ, τα δρομολόγια του τραμ περιορίζονται στις γραμμές 3, 4, 7, 8, 9, 51 και 92 και λεωφορεία στις γραμμές 12, 34, 46, 53, 56, 59, 65, 71, 74, 87, 88 και 95.

Ο εθνικός σιδηροδρομικός φορέας STIB έχει επίσης επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την απεργία. Μόλις το ένα τέταρτο όλων των προγραμματισμένων τρένων της θα λειτουργούν για να μετακινήσουν τον κόσμο.

Το σιδηροδρομικό δίκτυο θα είναι κλειστό στις επαρχίες της Λιέγης, του Λουξεμβούργου και της Ναμούρ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κυκλοφορούν καθόλου τρένα σε αυτή την περιοχή.

Φλάνδρα

Η φλαμανδική εταιρεία δημόσιων μεταφορών De Lijn επιβεβαίωσε στους The Brussels Times ότι πολλά από τα λεωφορεία και τα τραμ της θα διακοπούν.

Στην Αμβέρσα και στην Ανατολική Φλάνδρα, οι υπηρεσίες θα επηρεαστούν περισσότερο. Αντίστοιχα, το 55% και το 50% των προγραμματισμένων τραμ και λεωφορείων θα κινηθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα – Στη Γάνδη περίπου το 55%, φλαμανδικό Μπράμπαντ περίπου 65%, στο Λίμπουρχ περίπου 60% και στη Δυτική Φλάνδρα περίπου το 65%.

Βαλλωνία

Η εταιρεία δημόσιων μεταφορών της Βαλλονίας TEC επιβεβαίωσε στη σελίδα της στο Facebook ότι, λόγω της εθνικής απεργίας των δημόσιων υπηρεσιών, το δίκτυο TEC θα έχει αρκετά προβλήματα με τα δρομολόγια.

Ολλανδία

Πολλά τα προβλήματα και στα δρομολόγια από / προς Ολλανδία. Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια από Λιέγη για Μάαστριχτ από χθες το βράδυ και Ρόζενταλ – Αμβέρσα!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks