Βέλγιο: Επίθεση με τάρτα στο πρόσωπο πολιτικού – «Κρίμα, έμοιαζε νόστιμη» απάντησε ο ίδιος

τάρτα-πολιτικός

Τάρτα στο πρόσωπο του πολιτικού ηγέτη του φιλελεύθερου βελγικού κόμματος της Βαλλονίας MRΖορζ – Λουί Μπουσέ, πέταξε ένας άνδρας, ενώ το θύμα υπέγραφε το νέο του βιβλίο σε κατάστημα της Λιέγης.

Στο βίντεο από την επίθεση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, εμφανίζεται ένας νεαρός ο οποίος ζητεί από τον Μπουσέ να φωτογραφηθεί μαζί του και, ενώ ο πατέρας του κατευθύνεται πίσω από τον πολιτικό, βγάζει μία τάρτα και την ρίχνει στο πρόσωπό του.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο δράστης ακινητοποιείται από τους παριστάμενους. Ο Ζορζ-Λουί Μπουσέ στη συνέχεια άλειψε με την τάρτα τον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος.

Ο πατέρας και ο γιος του περίμεναν στην ουρά για περίπου μισή ώρα. «Κάποιος ήταν αρκετά έξυπνος για να μου πετάξει μια τάρτα», είπε ο Μπουσέ σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κρίμα, γιατί έμοιαζε με νόστιμη πίτα. Τη γεύτηκα κιόλας. Μετά το περιστατικό, ήθελα να του μιλήσω. Ίσως δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος πολιτικά. Σίγουρα δεν υπήρχε θέμα εκδίκησης. Εγώ πάντα θέλω να αντιπαρατίθεμαι με κάποιον, αλλά ποτέ βίαια», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον άνδρα που έριξε την τάρτα, πρόκειται για «πολιτική πράξη» και το να ρίξεις κανείς μία πίτα είναι κάτι νόμιμο

Πηγή

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks