Βέλγιο: Πάνω από 8.000 δρομείς και βαδιστές στον αγώνα για την υγεία

Βέλγιο-δρομείς-βαδιστές-αγώνας

Περισσότεροι από 8.000 δρομείς και βαδιστές, εγγράφηκαν στον φετινό “Race for Cure” (μετ: Αγώνας για τη θεραπεία) στο Βέλγιο, τον αγώνα για τρέξιμο και περπάτημα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Οργανωτής ήταν η Think Pink και είναι χαρακτηριστικό πως η φετινή διοργάνωση παρά τις δυσκολίες συγκέντρωσε συνολικά 36 οργανώσεις που από 32 διαφορετικές χώρες, όλες ενάντια στην συγκεκριμένη μορφή καρκίνου και σε συνεργασία με την Κεντρική Ευρωπαϊκή Οργάνωση της Think Pink. 

Το Βέλγιο ήταν μια από τις χώρες που ξεχώρισε, καθώς στον φετινό αγώνα πήραν μέρος συνολικά 8.390 βαδιστές και δρομείς. 

Να σημειωθεί ότι η Think Pink διοργανώνει το Race For the Cure εδώ και 12 χρόνια. Φέτος λόγω του κορονοϊού, η εκδήλωση ήταν λίγο διαφορετική.

“Στοχεύαμε σε 3.000 συμμετέχοντες, αλλά τελικά φτάσαμε τους 8.390” ανέφερε η πρόεδρος της Think Pink Βελγίου, Χάιντι Βανζεβέναντ και πρόσθεσε με ενθουσιασμό: “Ήταν πολύ περισσότεροι από όσο μπορούσαμε να ελπίζουμε και είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τους ανθρώπους να συνεχίζουν να δείχνουν την υποστήριξή τους στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks