Οι 10 πιο βιώσιμες πόλεις για τους Ευρωπαίους μετανάστες το 2024

βέρνη-ελβετία

Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζεις κάποιος στην Ευρώπη το 2024;

Στο Νο1 θα συναντήσουμε την Βέρνη της Ελβετίας, ενώ στη λίστα που θα δείτε παρακάτω θα δείτε ότι τέσσερις πόλεις στις Κάτω Χώρες συγκαταλέγονται στις 10 πιο βιώσιμες πόλεις για τους Ευρωπαίους το 2024.

Οι τελευταίες κατατάξεις της ECA International αποκαλύπτουν τις κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις για τους expats το 2024, αναδεικνύοντας τις περιοχές όπου η ποιότητα ζωής για όσους ζουν στο εξωτερικό είναι η καλύτερη.

γένοβα-ελβετία

Η Ελβετία

Η Ελβετία ηγείται της κατάταξης, καθώς όχι μόνο η Βέρνη, αλλά και η Γενεύη και η Βασιλεία βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά πρότυπα της χώρας στις υπηρεσίες υγείας, τη στέγαση και την ασφάλεια.

Η Ολλανδία

Είναι ενδιαφέρον ότι η Ολλανδία διαθέτει επίσης ισχυρή παρουσία στην κατάταξη, με τέσσερις από τις πόλεις της να βρίσκονται στην πρώτη 10άδα, χαρακτηρίζοντάς την ως αξιόλογο προορισμό για τους εκπατρισμένους. Οι πόλεις αυτές προσφέρουν έναν ζωντανό τρόπο ζωής, άφθονες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ένα φιλόξενο κοινωνικό περιβάλλον.

Η ανάλυση του ECA βασίζεται σε παράγοντες που είναι κρίσιμοι για τους εκπατρισμένους: υγειονομική περίθαλψη, στέγαση, ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης και ασφάλεια, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι κάνει μια πόλη πραγματικά βιώσιμη.

ποδήλατα-ολλανδία

  1. Η Βέρνη ξεχωρίζει ως η επιτομή της αστικής βιωσιμότητας.
  2. Το Αϊντχόβεν ηγείται των ολλανδικών πόλεων, αν και μένει λίγο έξω από την πρώτη τριάδα, αντανακλώντας την ισχυρή παρουσία των Κάτω Χωρών στην κατάταξη.
  3. Το Σταβάνγκερ και η Γενεύη ισοβαθμούν, αναδεικνύοντας τη σταθερή ποιότητα ζωής στις σκανδιναβικές και ελβετικές πόλεις.
  4. Η Κοπεγχάγη, το Ρότερνταμ και η Χάγη καταλαμβάνουν από κοινού την πέμπτη θέση, με την Κοπεγχάγη να γνωρίζει μια μικρή πτώση λόγω ανησυχιών για τη στέγαση.
  5. Το Γκέτεμποργκ, το Άμστερνταμ και η Βασιλεία μοιράζονται την όγδοη θέση, ολοκληρώνοντας έναν κατάλογο στον οποίο κυριαρχούν τα ελβετικά, ολλανδικά και σκανδιναβικά αστικά κέντρα.

κοπεγχάγη-δανία

Αναλυτικά

1. Βέρνη

2. Αϊντχόφεν

=3. Στάβανγκερ

=3. Γενεύη 

=5. Κοπεγχάγη 

=5. Ρότερνταμ 

=5. Η Χάγη

=8. Γκέτεμποργκ

=8. Άμστερνταμ 

=8. Βασιλεία 

Είναι αυτό το κλασσικό που θα ακούσεις ότι οι καλύτερες χώρες για να ζήσει ένας μετανάστης είναι η Ελβετία, η Ολλανδία και οι Σκανδιναβικές χώρες*

Για την πλήρη κατάταξη και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια, ανατρέξτε στον ιστότοπο της ECA International

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks