Σημαντικό! ΕΟΦ: Μόνο με ειδική, φυλασσόμενη συνταγή η χορήγηση της χλωροκίνης

farmako-koronoios

Χιλιάδες πολίτες έσπευσαν στα φαρμακεία και τα αποθέματα βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο.

Έκρηξη στη ζήτηση σκευάσματος το οποίο περιέχει τη δραστική ουσία χλωροκίνη, παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

‘Επειτα από την ανακοίνωση πως το συγκεκριμένο φάρμακο συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κοροναϊού, χιλιάδες πολίτες έσπευσαν στα φαρμακεία και τα αποθέματα βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο.

Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, η διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) εξέδωσε την Πέμπτη ειδική οδηγία, με την οποία καθιστά πιο δύσκολη τη χορήγησή του.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Κατόπιν σημερινής γνωμάτευσης του Επιστημονικού Συμβουλίου Εγκρίσεων (Ε.Σ.Ε.) του ΕΟΦ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, ο τρόπος διάθεσης του προϊόντος PLAQUENIL ορίζεται με “Περιορισμένη ιατρική συνταγή από ειδικό ιατρό. Ιατρική συνταγή φυλασσόμενη επί διετία”.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η χορήγηση του συγκεκριμένου φαρμάκου (όπως και όλων των συνταγογραφούμενων) πρέπει να γίνεται μόνον με ιατρική συνταγή και οδηγία, καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η εξαφάνισή του, δε, από τα ράφια των φαρμακείων μπορεί να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση ασθενείς που το χρειάζονται πραγματικά.

Μας εξήγησε κοπέλα από την Ολλανδία που μας κάλεσε και είναι ασθενής που έχει ανάγκη αυτό το φάρμακο, ότι αυτό το χάπι φέρνει άπειρες και πολύ βλαπτικές παρενέργειες  με βλάβες μη αναστρέψιμες αν δεν διαγνωστούν έγκαιρα !

Αν δεν το πάρουνε αυτοί που το χρειάζονται πραγματικά αυτό το φάρμακο, είναι επιρρεπείς σε εξάρσεις της ασθένειας κ η έξαρση συνήθως χτυπάει σε ζωτικά όργανα… Αν έχεις Συστηματικό Ερυθηματωδη Λύκο πχ και μία έξαρση σε χτυπήσει στα νεφρά ή στην καρδιά, μπορεί κ να πεθάνεις!

Το πρόβλημα ήδη είναι τεράστιο και θα πρέπει να σταματήσει η παράνοια για να χορηγηθούν αυτά τα φάρμακα σε αυτούς που πρέπει!

Η κοπέλα μας είπε έντρομη ότι το ζήτημα είναι τεράστιο με αυτά τα φάρμακα πλέον και ότι πολύς κόσμος που γνωρίζει έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα.

Σχόλιο: Θα πρέπει να ντρέπεστε όσοι αδειάζεται τα SuperMarket, τα φαρμακεία κ.α. για να σώσετε με υπερβολές μόνο τον εαυτούλη σας. Θα πρέπει να ντρέπεστε που δε σας νοιάζει κανείς άλλος σε αυτή την κοινωνία. Θα πρέπει να ντρέπεστε που είστε τόσο εγωιστές.

Ντροπή. Μόνο αυτό. Τεράστια ντροπή!

Πηγή!

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks