Ολλανδία : Χωρίς ΦΠΑ οι μάσκες για να πωλούνται φθηνότερα στον κόσμο που θα τις χρησιμοποιεί από 1η Ιουνίου

xwris-fpa-maskes-ollandia

Ο ΦΠΑ δεν θα πρέπει πλέον να καταβάλλεται για τις μάσκες στόματος. Ο υπουργός Εξωτερικών Vijlbrief αναφέρει στη Βουλή των Αντιπροσώπων ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει τις στοματικές μάσκες όσο το δυνατόν φθηνότερες, τώρα που θα είναι υποχρεωτικές στις δημόσιες συγκοινωνίες από την 1η Ιουνίου λόγω της κρίσης του κορονοιού.

Στο σήμερα οι μάσκες προσώπου εξακολουθούν να έχουν ΦΠΑ 21% και γι’αυτό πωλούνται αρκετά ακριβά. Από τις 25 Μαΐου ο ΦΠΑ δεν θα υπάρχει και έτσι θα πωλούνται αισθητά πιο φτηνές οι μάσκες. Αυτή η βοήθεια θα ισχύει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Το μέτρο ισχύει για όλους τους τύπους στοματικών μασκών, τόσο ιατρικών όσο και μη ιατρικών.

“Πολλοί άνθρωποι φτιάχνουν ήδη όμορφες , δημιουργικές μάσκες, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα τις αγοράσουν από ένα κοντινό κατάστημα. Δεν θα επιβάλουμε προσωρινά ΦΠΑ σε αυτό”, λέει ο υπουργός.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?