Ανακοίνωση χαλάρωσης μέτρων από Rutte: ”Επιτρέπονται περισσότερα, αλλά όλα με 1,5 μέτρο απόσταση”

ρουτε-πρωθυπουργός-ολλανδία

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη τύπου για τον κορονοιό, το υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε νέες χαλαρώσεις. Στις δημόσιες συγκοινωνίες, μεταξύ άλλων, από την 1η Ιουλίου μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα από τώρα – οι κανόνες για εσωτερικές και εξωτερικές συναντήσεις χαλαρώνουν, επίσης, σημαντικά.

Ένας κανόνας παραμένει ως έχει, και ο πρωθυπουργός Rutte το τόνισε αρκετές φορές: ”Κρατήστε 1,5 μέτρο απόσταση.”

Ο Rutte επίσης τόνισε τις εξαιρέσεις: οι νέοι έως την ηλικία των 18 ετών δεν χρειάζεται να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους. Ωστόσο, πρέπει να μένουν 1,5 m μακριά από ενήλικες. Aυτό δεν είναι απαραίτητο για παιδιά κάτω των 12 ετών. “Οι κίνδυνοι είναι πολύ λιγότεροι για τους νέους”, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Υπάρχουν επίσης εξαιρέσεις για αθλητές, ηθοποιούς και άλλα επαγγέλματα επαφής.

Για λογιστές στην Ολλανδία; – SuperGreeks

Η χαλάρωση των μέτρων περιλαμβάνει τα εξής:

Συναθροίσεις

Από την 1η Ιουλίου, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των επισκεπτών στις συναντήσεις, εάν ο καθένας μπορεί να διατηρήσει απόσταση ενάμισι μέτρου και οι κρατήσεις γίνονται εκ των προτέρων. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ισχύει ένας μέγιστος αριθμός: 100 επισκέπτες μέσα, 250 έξω.

Αυτό καθιστά δυνατή την εκδήλωση όπως εκθέσεις, από την 1η Ιουλίου. Μεγαλύτερες εκδηλώσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να πραγματοποιηθούν. Ο Rutte αναμένει ότι θα μπορούν να πραγματοποιηθούν ξανά στα μέσα Αυγούστου.

Αυτή η χαλάρωση προχωρά περισσότερο από ό, τι είχε αρχικά προβλεφθεί. Στην πραγματικότητα, η ιδέα ήταν να αυξηθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε συναντήσεις από τις 30 Ιουλίου στις 100. «Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ό, τι νομίζαμε», δήλωσε ο Rutte, λέγοντας ότι λέει ότι όλοι οι κανόνες έχουν τηρηθεί σωστά. “Διατηρώντας μια απόσταση, δίνουμε χώρο ο ένας στον άλλο.”

Εκτός από τις εκδηλώσεις, οι συναντήσεις περιλαμβάνουν επισκέψεις σε εστιατόρια, θέατρα και κινηματογράφους, αλλά και σε χώρους λατρείας. Περιλαμβάνονται επίσης γενέθλια, πάρτι γειτονιάς, γάμοι και κηδείες. Όσο για τα γήπεδα, μετά την 1η Ιουλίου, οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν ξανά αθλητικά παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουν ενάμισι μέτρο, ενώ απαγορεύεται να τραγουδούν συνθήματα, για να περιορίσουν την πιθανότητα εξάπλωσης του ιού. Μπορείτε να τραγουδήσετε σε εκκλησίες και σε ομάδες τραγουδιού. Η RIVM έχει εκδώσει μια οδηγία σχετικά με αυτό.

Υπηρεσίες για το σώμα στην Ολλανδία;

Μ.Μ.Μ.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι επίσης διαθέσιμα από την 1η Ιουλίου για μη-απαραίτητα ταξίδια. Επιπλέον, όλες οι θέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λεωφορεία, τραμ, μετρό και τρένα εν αντιθέσει με το 40% πληρότητας που ισχύει τώρα.

Οι μάσκες προσώπου παραμένουν υποχρεωτικές. Οι ταξιδιώτες καλούνται να αποφεύγουν τα πλήθη και να ταξιδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο έξω από την ώρα αιχμής. Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι ξανά κατά την ώρα αιχμής, αλλά εξακολουθούν να γίνονται ξεχωριστές συμφωνίες σχετικά με προσαρμοσμένους χρόνους έναρξης μαθημάτων, έτσι ώστε αυτό να μην είναι πάντα απαραίτητο.

Υπάρχουν επίσης καλά νέα για εταιρείες ταξί και πούλμαν. Μπορούν να οδηγήσουν ξανά με πλήρη οχήματα. Η μάσκα είναι υποχρεωτική. Επιπλέον, πρέπει να γίνει έλεγχος υγείας εκ των προτέρων.

Και τέλος το αυτοκίνητο: σε κάθε οδηγό θα επιτρέπεται σύντομα να φέρει κάποιον από άλλο νοικοκυριό. Δεν ισχύει υποχρέωση μάσκας προσώπου για το carpooling, αλλά συνιστάται να φοράτε μάσκα. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο για το πόσα άτομα θα επιτρέπονται σε ένα αυτοκίνητο.

Αθλήματα

Για τους αθλητές, θα υπάρξουν πολλές χαλαρώσεις την 1η Ιουλίου. Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν ξανά και επιτρέπονται και πάλι όλα τα αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Δεν χρειάζεται να διατηρήσετε την απόσταση σας σε αθλήματα επαφής, όπως το ποδόσφαιρο (στο αρχικό χρονοδιάγραμμα, το άνοιγμα των γυμναστηρίων είχε προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου).

Οι αθλητικές καντίνες θα ανοίξουν και πάλι. Πρέπει να διατηρείται μια απόσταση, ακριβώς όπως στα αποδυτήρια. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για ενήλικες – η διατήρηση της απόστασης δεν είναι υποχρεωτική για νέους έως 18 ετών.

Για personal trainer στο Άμστερνταμ; – SuperGreeks

Επίσης ανοίγουν…

Εκτός από τα γυμναστήρια, οι σάουνες και τα καζίνο θα ανοίξουν επίσης την επόμενη εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι σεξ επιτρέπεται επίσης να δέχονται ξανά πελάτες.

Τα νυχτερινά κέντρα και οι ντίσκο θα παραμείνουν κλειστά προς το παρόν. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το υπουργικό συμβούλιο θα το επανεξετάσει.

Εκπαίδευση

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές όλα τα γυμνάσια θα ανοίξουν ξανά. Σήμερα οι μαθητές έχουν μόνο περιορισμένα μαθήματα στο σχολείο. Θα είναι ευπρόσδεκτοι, ξανά, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Οι μαθητές δεν χρειάζεται πλέον να διατηρούν μεταξύ τους απόσταση ενάμισι μέτρου – πρέπει να το κάνουν αυτό στους δασκάλους τους.

Στην επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, περισσότερα μπορούν να γίνουν σε ιδρύματα MBO, κολέγια και πανεπιστήμια. Αυτό είναι πιο περίπλοκο από ό, τι στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επειδή οι μαθητές πρέπει να κρατήσουν απόσταση ενάμισι μέτρου από όλους.

Για Online μαθήματα Ξένων Γλωσσών

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks