Ολλανδία: Η αστυνομία διέλυσε πάρτι 80 ατόμων με ενήλικες 40 και 50 ετών

Ολλανδία-Πάρτι-Αστυνομία

Η αστυνομία στην Ολλανδία κλήθηκε το Σάββατο το βράδυ να διαλύσει ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε μια σκηνή στο Nieuw-Vennep, στο οποίο μετείχαν περίπου 80 άτομα ηλικίας από 40 έως 50 ετών.

Η κεντρική σκηνή είχε τοποθετηθεί σε ένα χωράφι στο πίσω μέρος του σπιτιού και περιβαλλόταν από περίφραξη, γεγονός που δυσκόλεψε τις αρχές να φτάσουν ως εκεί, όπως ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Nu.nl.

Η επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου ασφάλειας, Marianne Schuurmans, δήλωσε στο Twitter ότι ήταν το τρίτο μεγάλο πάρτι που διαλύθηκε από την αστυνομία στην περιοχή Haarlemmermeer τις τελευταίες ημέρες. 

Απαράδεκτο για τη δημόσια υγεία και τα κλειστά μπαρ

“Είναι απαράδεκτο από την άποψη της δημόσιας υγείας και από τα τοπικά καφέ και μπαρ που είναι κλειστά», δήλωσε ο Schuurmans. Στο Λίμπουργκ, η αστυνομία κλήθηκε επίσης να τερματίσει ένα πάρτι σε μια αποθήκη, όπου συμμετείχαν 25 άτομα.

Άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις σταμάτησαν στο Hoofddorp, στο Amstelveen και στο Maastricht. Οι διοργανωτές παράνομων εκδηλώσεων αντιμετωπίζουν πρόστιμο 4000 €, ενώ οι επισκέπτες 95 €.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?