Βρυξέλλες: Διεθνές Φεστιβάλ & Διαγωνισμός Κιθάρας online για τα φετινά Χριστούγεννα

φεστιβάλ-κιθάρα-βρυξέλλες

Θα μπορούσε να είναι μια πρόταση μας για τα Χριστούγεννα για τους κατοίκους Βελγίου και όχι μόνο

Το Brussels International Guitar Festival & Competition είναι ένα φεστιβάλ για τους λάτρεις της κιθάρας στις Βρυξέλλες. Αυτή η έκδοση του φεστιβάλ και για φέτος είναι ψηφιακή. Από τη 1η Δεκεμβρίου έως τις 24 Δεκεμβρίου, προγραμματίζονται 24 εικονικές συναντήσεις στο κανάλι YouTube του φεστιβάλ, με τη μορφή σύντομων βίντεο που προστίθενται καθημερινά.

Είναι δωρεάν, και μπορείτε να παρακολουθήσετε συναυλίες, ομιλίες και συνέδρια, μουσικές παραστάσεις για παιδιά και τον διαγωνισμό.

Για το φεστιβάλ κιθάρας

Η 9η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ & Διαγωνισμών Κιθάρας των Βρυξελλών, το βασικό γεγονός που περιμένουν με ανυπομονησία οι λάτρεις της μουσικής και οι λάτρεις της κιθάρας, έρχεται στο σπίτι σας!

Μοναδικό στο είδος του, αυτό το γνήσιο «Guitar Fiesta των Βρυξελλών» προσελκύει μεγάλο πλήθος και έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του όλα αυτά τα χρόνια ως ένα από τα σημαντικά αυτού του είδους φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Κατ ‘εξαίρεση, αυτή η έκδοση του φεστιβάλ είναι ψηφιακή , καθώς η επικρατούσα κατάσταση υγείας με τον κορονοιό σημαίνει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μπροστά σε Live κοινό.

24 εικονικά ραντεβού έχουν προγραμματιστεί από την 1η έως τις 24 Δεκεμβρίου στο κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube και έχουν τη μορφή σύντομων βίντεο, τα οποία ανεβαίνουν ένα προς ένα καθημερινά.

Αυτά θα είναι προσβάσιμα δωρεάν και μπορούν να παρακολουθούνται ξανά και ξανά από το κοινό που τον ενδιαφέρει. Θα περιλαμβάνουν συναυλίες, μάστερινγκ, ένα συνέδριο, μια μουσική παράσταση για παιδιά και τους τελικούς εθνικών και διεθνών διαγωνισμών.

Κλασική μουσική, Αργεντινή, μοντέρνα, τζαζ, μουσική από τα Βαλκάνια, Fado, Flamenco… Οι πολλαπλές πτυχές του πιο μουσικού οργάνου στον κόσμο παρουσιάζονται σε ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα.

Το κοινό θα μπορεί να ακούσει όλα τα υπέροχα ονόματα κιθάρας που προέρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες (Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Ταϊβάν, Γαλλία, Σλοβενία, Πορτογαλία κ.λπ.) και να ανακαλύψουν νέους καλλιτέχνες στην αφετηρία μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας, που ξεκίνησε από το Φεστιβάλ .

Ανοιχτή σε όλους, είτε για αρχάριους είτε για επιβεβαιωμένους λάτρεις της μουσικής, αυτή η ειδική έκδοση θα είναι για άλλη μια φορά γεμάτη χαρά, συναισθήματα και ανακαλύψεις…

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

Να μια καλή πρόταση για τα Χριστούγεννα του Lockdown 2020

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks