Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 08.09.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Για 3η συνεχόμενη ημέρα ανεβαίνουν οι τάσεις του κορονοιού στο Βέλγιο. Έπειτα από μια μακρά περίοδο όπου ο κορονοιός είχε καταλαγιάσει για λίγο , τις τελευταίες ημέρες δείχνει να ξανά έχει ανοδική τάση σε ότι αφορά τα θετικά κρούσματα και τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία στο Βέλγιο.

Τα κρούσματα

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου, κατά μέσο όρο 479 άτομα ήταν θετικά για το νέο κορονοιό, αύξηση 7% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του Sciensano.

Tην Παρασκευή μόνο υπήρξαν 651 νέα κρούσματα.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Βέλγιο, από την αρχή της πανδημίας, είναι  88769.

Εισαγωγές στα νοσοκομεία του Βελγίου

Ο αριθμός των εισαγωγών στο νοσοκομείο αυξάνεται επίσης με μέσο όρο 18.4 ανά ημέρα για την τελευταία εβδομάδα. Σε μια εβδομάδα παρατηρούμε μια αύξηση και σε αυτή τη τάση στον μέσο όρο (15 πριν από μια εβδομάδα) των εισαχθέντων ασθενών στα νοσοκομεία του Βελγίου λόγω Covid-19.

Συνολικά έχουν νοσηλευτεί 19125 άτομα στα νοσοκομεία του Βελγίου λόγω covid-19.

Άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή λόγω Covid-19 στο Βέλγιο

Ο μέσος αριθμός θανάτων μειώθηκε σε 3 ανά ημέρα κατά την τελευταία εβδομάδα. Aπό τη χθεσινή ημέρα έχουμε αναφορά για 2 θανάτους.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στο Βέλγιο από την αρχή της πανδημίας είναι 9909.

Αγαπητοί SuperGreeks, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται, να αποφεύγετε τα μεγάλα πλήθη, να πλένετε τακτικά τα χέρια σας και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε 🙂 O κορονοιός υπάρχει και είναι ανάμεσα μας δυστυχώς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks