Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 21.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Από τις 12 Απριλίου, υπήρξε μια μικρή μείωση στον αριθμό των θανάτων. Αυτό είπε ο Steven Van Gucht στη συνέντευξη τύπου του Εθνικού Κέντρου Κρίσεων. “Αυτά είναι καλά νέα”, είπε. Ο αριθμός των νέων νοσοκομείων βρίσκεται επίσης στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 18 Μαρτίου.

973 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή 21.04.2020. Υπάρχουν τώρα 40956 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Από τους ασθενείς, 1079 είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Τις τελευταίες 24 ώρες, 172 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό. Συνολικά 4.976 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου.

Ψάχνεις για ηλεκτρολόγο στο Βέλγιο;

170 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 5998 άτομα. Οι ιολόγοι σημειώνουν μια μικρή μείωση στον αριθμό των θανάτων.

Και μετά την καραντίνα… Πάμε για Hair Styling στις Βρυξέλλες!

Πραγματοποιήθηκαν 5214 test τις τελευταίες 24 ώρες. Συνολικά, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 167110 test στη χώρα.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Διαβάστε ακόμα πως και κατά πόσο επηρεάζουν οι περιορισμοί λόγω κορονοιού την αγορά , τα νοσοκομεία, την εργασία, στις τράπεζες και τα ταχυδρομεία, τα ταξίδια , ΜΜΜ , κηδείες και γάμους .

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη του SuperGreeks με τον καθηγητή και ερευνητή Αναστάσιο Περράκη. *Συζητάμε για τον COVID-19, την εποχιακή γρίπη, την Ελλάδα, την Ολλανδία και το Βέλγιο, τα μέτρα που πάρθηκαν, τα τεστ, τα συστήματα υγείας και άλλα περισσότερα.

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks