Ολλανδία: Το Άμερσφοορτ ψηφίστηκε ως καλύτερη πόλη της Ευρώπης για το 2023 !

αμερσφοορτ-ολλανδία

Το Άμερσφοορτ, μια από τις αγαπημένες μας πόλεις στην Ολλανδία, ψηφίστηκε ως η Ευρωπαϊκή πόλη του 2023 !

Από όλες τις πόλεις της Ευρώπης, το Amersfoort στην Ολλανδία είναι η καλύτερη πόλη όσον αφορά τη φροντίδα της «ευημερίας και ευτυχίας» των πολιτών της, τουλάχιστον σύμφωνα με την κριτική επιτροπή της βρετανικής ακαδημίας Urbanism.

Από τα μέτρα για τον περιορισμό της χρήσης αυτοκινήτου έως την προσφορά προσιτών και καλής ποιότητας στέγασης, το Amersfoort βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, ανέφερε η έκθεση.

Άλλη μια πόλη της Ολλανδίας που επιβραβεύεται για την ποιότητα ζωής που προσφέρει στους κατοίκους της.

Amersfoort

Για το Άμερσφοορτ

το Amersfoort είναι μια πόλη πλούσια σε ιστορία και γεμάτη γοητεία. Γνωστό για την καλοδιατηρημένη μεσαιωνική παλιά πόλη του, το Amersfoort είναι ένας προορισμός που προσφέρει μια ήρεμη απόδραση από τη φασαρία των μεγαλύτερων ολλανδικών πόλεων, παρέχοντας παράλληλα μια σειρά από πολιτιστικές και ιστορικές εμπειρίες.

Η μεσαιωνική προέλευση της πόλης είναι εμφανής στα στενά δρομάκια, τα αρχαία κτίρια και την εντυπωσιακή πύλη της πόλης Amersfoort, το Koppelpoort, μια πύλη του 15ου αιώνα που μοιάζει με κάτι βγαλμένο από ένα βιβλίο ιστοριών. Περπατώντας στην παλιά πόλη, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το μείγμα του παρελθόντος και του παρόντος, με ιστορικά μνημεία να βρίσκονται δίπλα σε σύγχρονα καταστήματα και καφέ.

AΓΑΠΑΜΕ ΑΜΕΡΣΦΟΟΡΤ !

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο / αφιέρωμα που είχαμε ετοιμάσει για την πόλη του Άμερσφοορτ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks