Το Άμστερνταμ είναι η πιο «ανοιχτή, χωρίς αποκλεισμούς και οικονομικά ανταγωνιστική» πόλη στον κόσμο

amsterdam-ekswstrefeia

Το Άμστερνταμ έχει ανακηρυχθεί η πιο «ανοιχτή, χωρίς αποκλεισμούς και οικονομικά ανταγωνιστική» πόλη στον κόσμο σε μια νέα κατάταξη. Η ολλανδική πρωτεύουσα κατέλαβε την πρώτη θέση στο Open For Business City Ratings, το οποίο αξιολόγησε 114 πόλεις σε όλο τον κόσμο με βάση 26 διαφορετικές μετρήσεις οικονομικής και κοινωνικής ένταξης. Με την υψηλότερη βαθμολογία στις βαθμολογίες, το Άμστερνταμ ήταν η κορυφαία πόλη του κόσμου, με βαθμολογία AAA.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε Ολλανδικά;

H βαθμολογία ΑΑΑ σημαίνει ότι μια πόλη είναι εύκολη, με χαμηλά εμπόδια στη σύσταση και τη λειτουργία μιας επιχείρησης και διαθέτει ένα διαφανές σύστημα διακυβέρνησης με χαμηλό κίνδυνο διαφθοράς. Διαθέτει επίσης ισχυρή ψηφιακή υποδομή. Είναι ένας κόμβος δεξιοτήτων και ταλέντων και προσφέρει στους κατοίκους του μια καλή ποιότητα ζωής και ένα δυναμικό πολιτιστικό περιβάλλον.

Εκτός από την προβολή της οικονομικής ανταγωνιστικότητας του Άμστερνταμ, η κατάταξη αναγνωρίζει επίσης την ισχυρή κουλτούρα ένταξης LGBTI του Άμστερνταμ που σηματοδοτεί στον κόσμο ότι η πόλη είναι ανοιχτή σε όλους. Με μια κοινωνική σκηνή LGBTI που χρονολογείται από το 1927 και ως πρωτεύουσα μιας χώρας που ήταν η πρώτη που νομιμοποίησε τον γάμο των ομοφυλόφιλων το 2000, το Άμστερνταμ είναι μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς. Για την ιστορία της LGBT κοινότητας στην Ολλανδία, διαβάστε εδώ.

Αγοράζουμε online- αγοράζουμε ελληνικά

Χαιρετίζοντας την πρώτη θέση στην κατάταξη, η δήμαρχος του Άμστερνταμ Femke Halsema είπε: «Είμαι περήφανη που το Άμστερνταμ είναι η πόλη με την υψηλότερη βαθμολογία στο Open For Business City Ratings 2020. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εργάζομαι για να διασφαλίσω ότι το Άμστερνταμ θα παραμείνει χωρίς αποκλεισμούς και είναι ένα μέρος όπου όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ζουν και να εργάζονται ελεύθερα και ανοιχτά. “

Διαβάστε περισσότερα για το Άμστερνταμ εδώ και περισσότερα για την εν λόγω διάκριση εδώ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks