Ολλανδία: Η έκθεση Bob Ross έρχεται στο Μουσείο Gelderland

Ολλανδία-BobRoss-Μουσείο

Καλά νέα για τους οπαδούς του Bob Ross στην Ολλανδία! Μια έκθεση με έργα του Αμερικανού καλλιτέχνη θα ανοίξει στο Museum More στο χωριό Gorssel του Gelderland στις 8 Νοεμβρίου.

διαιτολόγος-θεσσαλονίκη-supergreeks

“Δεν μας ενδιαφέρουν οι 40 πίνακες του Bob Ross”, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μουσείου More,  Ype Koopmans.

Ο Koopmans αποκάλεσε τον Ross, ο οποίος πέθανε το 1995, τον «πιο αμερικανικό» όλων των Αμερικανών καλλιτεχνών της τελευταίας φάσης του περασμένου αιώνα”. Αυτή η δημιουργία ελεύθερων τοπίων ήταν πάρα πολύ για τους περισσότερους απλούς θνητούς, αλλά σε έκανε να νιώθεις ότι αν παρακολουθούσες αρκετά κοντά, θα μπορούσες να ανακαλύψεις όλα τα μυστικά της ζωγραφικής από αυτόν. Η δύναμη των προγραμμάτων του ήταν εκτός από τα σγουρά μαλλιά του, στο χαλαρό στυλ επικοινωνίας, στην χαρούμενη πίστη στο ανεξέλεγκτο της τέχνης.

“Περιμένουμε και κόσμο που δεν έρχεται τόσο σε εμάς”

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής είναι πεπεισμένος ότι θα είναι μια δημοφιλής έκθεση. «Εξακολουθεί να έχει θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού αριθμού νέων ανθρώπων για τους οποίους το μουσείο δεν έχει πάντα πολλά να προσφέρει. Ως εκ τούτου, περιμένουμε από αυτήν την έκθεση να προσελκύσει επίσης επισκέπτες που συνήθως δεν έρχονται σε εμάς».

Θυμηθείτε μια από τις εκπομπές του θρυλικού Bob Ross όπως τις απολαύσαμε και εμείς μικροί από το κανάλι της ΕΤ3:
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?