10 λόγοι για να πάνε όλοι οι Έλληνες της Ολλανδίας στην εκδρομή στις Χριστουγεννιάτικες Βρυξέλλες

Όλοι μαζί μια παρέα… Τι πιο όμορφο από μια Χριστουγεννιάτικη ημέρα του 2019 να ταξιδεύουμε παρέα σε μια πόλη που φοράει ήδη τα γιορτινά της!? Να χαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο με τον πιο ζεστό τρόπο για να δίνουμε σιγά -σιγά τη σκυτάλη στον νέο! Σε μια άλλη πόλη, σε μια άλλη χώρα. Στο μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο μάρκετ της Ευρώπης.Ο λόγος αναφοράς στην επικείμενη εκδρομή που προετοιμάζουν το SUPER A’Dam με την Nature Experience για τους Έλληνες της Ολλανδίας στις Χριστουγεννιάτικες Βρυξέλλες.

Παρακάτω το #SuperGreeks καταγράφει 10 λόγους για να παραβρεθούμε στην εκδρομή των παιδιών και το εγχείρημα τους να μας ενώσουν, να ταξιδέψουμε παρέα και να νιώσουμε Χριστούγεννα, όλοι μαζί οι Έλληνες της Ολλανδίας!

ekdromi-amsterdam-vrukselles

Το ταξίδι… Το συναίσθημα του ταξιδιού… Παρότι η απόσταση μέχρι τις Βρυξέλλες από την Ολλανδία είναι σχετικά μικρή, δε παύει να είναι ένα ταξίδι. Να μας προσδίδει το αίσθημα της ελευθερίας , της ηρεμίας και της ξεκούρασης! Πάντα είναι όμορφο ένα ταξίδι ακόμα και αν είναι της μίας ημέρας. Πόσο μάλλον αν αυτό το ταξίδι είναι για τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες….

Οι Βρυξέλλες! Είναι ιδιαίτερες όλη τη χρόνια και γι’ αυτό φιλοξενούν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Τα Χριστούγεννα μεταμορφώνονται όμως. Βάζουν τα γιορτινά τους και μας καλωσορίζουν με ένα μοναδικό τρόπο, φωτεινό. Είναι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο event στην Ευρώπη και εμείς θα είμαστε εκεί….

Ελληνική γλώσσα. Η Ελληνική γλώσσα είναι ένα βασικό στοιχείο που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πηγαίνοντας σε αυτή την εκδρομή. Στο λεωφορείο όλοι θα μιλάνε ελληνικά, οι επεξηγήσεις των διοργανωτών θα γίνουν στην Ελληνική γλώσσα. Το γιατί είναι σημαντικό και όμορφο όλο αυτό νομίζουμε θα είναι περιττό να το γράψουμε. Για τα παιδιά μας θα είναι πολύ σημαντικό, για τους δικούς μας ανθρώπους γενικά θα είναι επίσης. Είναι όμορφο να μπορείς να επικοινωνήσεις και συνεννοηθείς στη μητρική σου γλώσσα.

Κανείς μόνος… Μόνος; Κανέις δεν είναι μόνος. Η εκδρομή διοργανώθηκε και γι’αυτό τον σκοπό. Να γνωριστούμε , να κάνουμε παρέα όσοι ταιριάζουμε και θέλουμε. Να μπορέσουμε όλοι μαζί να συμμετέχουμε και σε επόμενες περισσότερες δράσεις.

Οι γεύσεις … Πόσες γεύσεις μπορούμε να δοκιμάσουμε περισσότερες; Σολωμός , τοπικά προϊόντα, άλλες κουζίνες…. Θα δοκιμάσουμε και τα προϊόντα των τιμώμενων χωρών που έχει κάθε χρόνο το festival. Θα φάμε και θα πιούμε και ίσως να χορέψουμε κιόλας στο τέλος … ΧοΧοΧο

Το ζεστό κρασί… Κρύο ; Τι είναι το κρύο; ΧοΧοΧο

Τα υπόλοιπα ποτά… Οι διάσημες μπύρες του Βελγίου, οι μοναστηριακές μπύρες, οι μπύρες των τιμώμενων χωρών. Η γευσιγνωσία στο μεγαλείο της. Αυτά όλα θα τα συναντήσουμε για μια φορά το χρόνο συγκεντρωμένα στο Χριστουγεννιάτικο μάρκετ των Βρυξελλών…. Και εμείς θα είμαστε εκεί!

Πάντα με σύνεση βέβαια για να μη ξεφύγουμε και χάσουμε το λεωφορείο.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το λεωφορείο θα πρέπει αναγκαστικά να ξεκινήσει τις ώρες που θα ανακοινώσουν οι διοργανωτές της εκδρομής και δυστυχώς δε θα υπάρχει η δυνατότητα να περιμένουν τον ξεχασμένο κόσμο να επιστρέψει, διότι οι στάσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι σε μέρη που έχει πολλά άλλα ακόμα λεωφορεία με εκδρομείς.

Η γνώση… Οι επαγγελματίες της Nature Experience και του SUPER A’Dam θα σας παραθέσουν πληροφορίες για την Ολλανδία, το Βέλγιο αλλά και για τα Χριστούγεννα στις Βρυξέλλες! Πως προέκυψαν , ήθη και έθιμα, μύθοι και ιστορίες.

Φωτογραφικό υλικό… Επειδή ήδη έχουμε πάει στις Χριστουγεννιάτικες Βρυξέλλες 4-5 φορές μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι οι λάτρεις της φωτογραφίας δε θα σταματήσουν να φωτογραφίζουν και βιντεοσκοπούν αυτό που θα συμβαίνει. Φοβερά σποτάκια, όμορφες εικόνες. Αν έχουμε αρκετά καλές φωτογραφίες θα τρέξουμε και έναν διαγωνισμό φωτογραφίας από το SuperGreeks όπου ο νικητής θα κερδίσει ένα δώρο από εμάς. Σε αυτό το event πέρα από τα γνωστά περίπτερα με τις λιχουδιές, ποτά και εναλλακτικά προϊόντα υπάρχει και μια σειρά από events μουσικά και θεατρικά. Για παιδιά και ενήλικες. Έχει και λούνα πάρκ, έχει και παιχνίδια virtual για μεγαλύτερους.

Συμμετέχουμε για να έχουμε… Είναι μοναδική ευκαιρία αυτή η εκδρομή να πάει καλά. Να γεμίσει το λεωφορείο, να γεμίσουμε χαμόγελα και να περάσουμε υπέροχα. Αν πάει αυτή η εκδρομή θα ακολουθήσουν έπειτα και οι επόμενες 🙂 Απ’ όσο μας έχουν ενημερώσει τα παιδιά ετοιμάζουν και περισσότερες εκδρομές για το μέλλον και αφού υπάρχει διάθεση για να ταξιδεύουμε. Μας έχουν ενημερώσει για εκδρομές θεματικές, για οικογένειες και παιδιά, εκπαιδευτικές, εντός της Ολλανδίας αλλά και σε περισσότερες χώρες.

+ 1 λόγος Bonus με το ύφος αλά #SuperGreeks:

Eνωμένα ρε σεις . Για μια φορά πάμε ενωμένα σε κάτι όμορφο και όλοι μαζί. Μπορούμε να είμαστε μονοιασμένοι. Μπορούμε όλοι μαζί. Πάμε να περάσουμε καλά όπως μόνο εμείς ξέρουμε… Kαι θα το κάνουμε … 🙂 🙂 🙂

Για πάμε να οργανωνόμαστε επιτέλους και οι Έλληνες της Ολλανδίας!

Από εδώ κλείνουμε εισιτήρια για το Χριστουγεννιάτικο μάρκετ μέχρι τις 29 Νοεμβρίου! Τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν από νωρίς το πόσα άτομα θα είμαστε ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να οργανώσουν την εκδρομή.

Από εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το event!

Aπό εδώ κλείνετε απευθείας τα εισιτήρια για την εκδρομή!

Κανείς δε θα είναι μόνος του φέτος τα Χριστούγεννα! Ψήνουμε το παρεάκι και Πάμε Βρυξέλλες!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks