Η Φινλανδία προσφέρει δωρεάν ταξίδια για να δείξει σε όλους μας γιατί είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου

ευτυχισμένες-χώρες-2023

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της ευτυχίας του ΟΗΕ για το 2023, η Φινλανδία κατατάσσεται για έκτη συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση ως η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο για το 2023. 

Η Φινλανδία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά γιατί αξίζει τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο. Η χώρα προσφέρει δωρεάν ταξίδια στη Φινλανδία για ένα τετραήμερο masterclass στη Φινλανδική φιλοσοφία και ισορροπία ζωής, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να μοιραστεί την ευτυχία της με τους επισκέπτες της.

Πόσο μπροστά αυτή η χώρα πάντα!?

Η Φινλανδία έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο για έκτη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το World Happiness Report. Το πρόγραμμα δωρεάν ταξιδίων που προσφέρει η Φινλανδία σε συνεργασία με το Visit Finland, επιδιώκει να μοιραστεί με τους επισκέπτες της την εμπειρία της ευτυχίας, της απλότητας, της χαλάρωσης και της συνύπαρξης με τη φύση, στο πλαίσιο μιας συνολικής προσπάθειας για έναν καλύτερο κόσμο

Για να συμμετάσχει κάποιος στο πρόγραμμα, πρέπει να δηλώσει ενδιαφέρον στον ιστότοπο του Visit Finland. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε πως βιώνουν την ευτυχία στη Φινλανδία, μια χώρα που καταφέρνει να δημιουργεί έναν από τους πιο ευτυχισμένους πληθυσμούς στον κόσμο.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο masterclass και να κερδίσετε ένα τετραήμερο ταξίδι στη Φινλανδία, μπορείτε να εγγραφείτε συμπληρώνοντας τη φόρμα στον ιστότοπο του Visit Finland και στη συνέχεια να συμμετάσχετε στην πρόκληση κοινωνικών μέσων στο TikTok ή στο Instagram εξηγώντας γιατί σας πιστεύετε μπορεί να είστε «κρυφά» Φινλανδός. Η προθεσμία για τις αιτήσεις ισχύει μέχρι τις 2 Απριλίου 2023 και οι 10 νικητές θα ανακοινωθούν τον Μάιο. Για όσους δεν κερδίζουν, το Visit Finland σχεδιάζει να κάνει το master class διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Ιδέα άρθρου: Από τα Μικροπράματα της LIFO, ευχαριστούμε τη Γιάννα από το Βέλγιο που μας πρότεινε να γράψουμε αυτό το άρθρο.

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks