Γερμανία: Εισιτήριο για τους εργαζόμενους με 49 ευρώ θα προσφέρει απεριόριστα ταξίδια σε τοπικά και δημόσια μέσα μεταφοράς

τρένα-μμμ-γερμανία

Είσαι εργαζόμενος στη Γερμανία ή έρχεσαι για δουλειά στη Γερμανία σύντομα;

Πάμε ένα ταξίδι;

Ήδη οι πρώτες εταιρείες προσφέρουν φτηνά εισιτήρια μετακινήσεων για τους εργαζομένους τους και σύντομα είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εταιρείες στη Γερμανία.

Η Γερμανία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα εισιτήριο με τιμή 49 ευρώ για τους εργαζόμενους της χώρας. Αυτό το εισιτήριο θα προσφέρει απεριόριστα ταξίδια σε τοπικά και δημόσια μέσα μεταφοράς. Πέντε εταιρείες στη Γερμανία θα επιδοτήσουν αυτό το εισιτήριο για τους εργαζόμενους τους, συνεισφέροντας στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και προωθώντας τη χρήση των δημόσιων μεταφορών.

Αρχικά, η κυκλοφορία του εισιτηρίου είχε καθυστερήσει λόγω διαφορών σχετικά με το ποιος θα καλύπτει τα έξοδα. Ωστόσο, οι πέντε εταιρείες αποφάσισαν να επιδοτήσουν το εισιτήριο αυτό, προσφέροντας την ευκαιρία στους εργαζόμενους τους να ταξιδεύουν εύκολα και οικονομικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το “Deutschlandticket”, όπως ονομάζεται, θα επιτρέπει στους εργαζόμενους να ταξιδεύουν στη Γερμανία με τρένα, λεωφορεία και τρόλεϊ, κάνοντας ταξίδια εντός της πόλης ή ακόμη και σε άλλες περιοχές της χώρας. Με αυτόν τον τρόπο, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να μειώσουν το κόστος μετακινήσεών τους και να συμβάλλουν στη μείωση της ρύπανσης και της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Γερμανία δείχνει τη δέσμευσή της για την προώθηση της χρήσης των δημόσιων μεταφορών. Το εισιτήριο αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στην προπώληση από τις 3 Απριλίου και αναμένεται να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους εργαζόμενους στη Γερμανία.

Διάβασε ακόμα:

Aφιέρωμα: Δουλειά και μισθοί στη Γερμανία *2023

Φθηνότερο εισιτήριο και από 49 ευρώ

Οι εργαζόμενοι σε πέντε διεθνείς εταιρείες στη Γερμανία πιθανότατα θα έχουν το κόστος των εισιτηρίων των 49 ευρώ επιδοτούμενο από τους εργοδότες τους, σύμφωνα με την Rheinische Post. Οι εργαζόμενοι στη Bayer-Konzern θα μπορούν να λαμβάνουν τα μηνιαία εισιτήριά τους για να χρησιμοποιούν όλα τα περιφερειακά τρένα, τα τρένα μεγάλων αποστάσεων και τα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς στη Γερμανία  στη μειωμένη τιμή των 34,30 ευρώ το μήνα. Μιλώντας στη Rheinische Post , εκπρόσωπος της Bayer-Konzern είπε ότι η είδηση ​​συναντήθηκε με «ομόφωνη θετική ανταπόκριση» από τους εργαζομένους.

Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας  Vodafone και ο ασφαλιστικός πάροχος Ergo ανακοίνωσαν σχέδια για παρόμοια συμβόλαια, αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει πόσο θα μειωθεί το εισιτήριο. «Στοχεύουμε σε συμφέρουσες προσφορές για τους υπαλλήλους μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Vodafone, «και είμαστε σε διαπραγματεύσεις για το σκοπό αυτό».

Είναι προφανές ότι αυτό το project θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα περισσότερες εταιρείες στη Γερμανία. Τι όμορφα, ε; Και βελτιώνεις έτσι την ποιότητα ζωής του εργαζομένου σου και προστατεύεις το περιβάλλον.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!