Γερμανία: Υπέροχα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε με τα παιδιά σας ! Vol1

Γερμανία-πάρκα-παιδιά

Από συναρπαστικά πάρκα αναψυχής μέχρι δοκιμές στα πιο…νόστιμα εργοστάσια σοκολάτας. Όλα όσα σας ενδιαφέρουν να εξερευνήσετε συνδυάζοντας την αναψυχή και τις δραστηριότητες των παιδιών σας στη Γερμανία. 

Πάμε μια βόλτα ;

Διαβάστε το Vol.2 με 4 ακόμα προτάσεις για μέρη που είναι SupeR για παιδιά στη Γερμανία

1.Movie Park 

Εάν τα παιδιά σας λατρεύουν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων τότε σίγουρα θα λατρέψουν και μια επίσκεψη στο Movie Park, το οποίο βρίσκεται στο Μπότροπ – Κίρχελεν, στη Δυτική Γερμανία. Το πάρκο διαθέτει επτά διαφορετικές περιοχές, καθεμιά γεμάτη με μια συλλογή από διασκεδαστικά αξιοθέατα που βασίζονται σε δημογιλείς ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπής. 

Τα παιδιά μπορούν να πετάξουν στον αέρα με το συναρπαστικό “Avatar Air Glider” ή να φτάσουν στο διάστημα με το “Star Trek: Operation Enterprise”. Επίσης μπορούν να κυνηγήσουν βαμπί στο “Εργοστάσιο του Van Helsing”. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα μπορούσαν ακόμη και να συναντήσουν αγαπημένους χαρακτήρες της τηλεόρασης όπως τον Μπομπ Σφουγγαράκι, τα Χελωνονιτζάκια και τη Ντόρα. Και επειδή τα αξιοέατα κατηγοριοποιούνται ως έντονα, μέτρια και ελαφριά, μπορείτε να βοηθήστε τα παιδιά να επιλέξουν τα κατάλληλα. 

2.Phantasialand 

Με έξι συναρπαστικά επίπεδα εξερεύνησης η “Πόλη της Φαντασίας” στο Μπρουλ θα κάνει την οικογένειά σας να νιώσει ότι μπορεί να γυρίσει όλο τον κόσμο σε μια μέρα. Σε αυτό το μαγικό πάρκο, μπορείτε να περιπλανηθείτε κάτω από τις παγόδες της Κίνας ή να κάνετε βόλτα σε μια πόλη του Μεξικού. Μπορείτε να εξερευνήσετε την Αφρική, ενώ στον χώρο υπάρχουν περισσότερα από 40 συναρπαστικά αξιοθέατα που μπορείτε να απολαύσετε κατά την επίσκεψή σας, όπως και συναρπαστικά show με ακροβάτες. 

Το πάρκο προσελκύει περίπου δύο εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο και προσθέτει πάντα περισσότερες βόλτες για να κρατήσει το πλήθος σε εγρήγορση. 

3.Europa-park 

Το Europa-Park βρίσκεται στο Rust, στη νοτιοδυτική Γερμανία και είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές θεματικό πάρκο στην Ευρώπη μετά την Disneyland στο Παρίσι. Με περισσότερα από 100 αξιοθέατα και παραστάσεις και 15 περιοχές με θέμα την Ευρώπη, είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα παιδιά στη Γερμανία. 

Είτε  για να αποφύγουν τα τρομερά πλάσματα σε ένα τρομακτικό «Κάστρο Φάντασμα», είτε να μιώσουν τις αισθήσεις στο «4D Magic κινηματογράφο», οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες. Και επειδή το πάρκο βρίσκεται στο συνοριακό τρίγωνο της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ελβετίας, είναι επίσης πολύ εύκολο να φτάσετε.

vaftistika-gamoi-germania

SuperGreeks: Η Γερμανία έχει άπειρα μέρη για να σας προτείνουμε. Και θα το κάνουμε 🙂 Ακολουθήστε μας στο facebook & το instagram και ενημερωθείτε για τα πάντα για τη ζωή στην Γερμανία.

Διαβάστε το Vol2 με 8 προτάσεις για δραστηριότητες με παιδιά στη Γερμανία

https://supergreeks.eu/germania-paidia-volta/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks