Η εβδομαδιαία ενημέρωση για τον κορονοιό από την Ολλανδία (29 Σεπτεμβρίου- 6 Οκτωβρίου)

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κατά την τελευταία εβδομάδα είχαμε 27485 νέες περιπτώσεις θετικών ατόμων στον Covid-19, 803 εισαγωγές σε νοσοκομεία και 89 θανάτους.

*Στα παραπάνω στοιχεία δεν σημειώθηκαν όλες οι αναφερόμενες εισαγωγές στο νοσοκομείο ή οι θάνατοι την τελευταία εβδομάδα. Μερικοί ασθενείς αναφέρονται αργότερα. Για αυτόν τον λόγο, τα αριθμητικά στοιχεία συχνά συμπληρώνονται με προηγούμενες εκθέσεις που δεν είχαν ακόμη συμπεριληφθεί.

2 εβδομάδες πριν

2 εβδομάδες πριν είχαμε καταγράψει από τον RIVM 19326 κρούσματα, 501 νοσηλευόμενους, 100 άτομα στην εντατική και 102 θανάτους. Σε όλες τις τάσεις, πλήν των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή παρατηρούμε αυξητική.

σεμινάριο-ψυχολογία

Τεστ για τον κορονοιό

Από την 1η Ιουνίου, οποιοσδήποτε με συμπτώματα μπορεί να κάνει το τεστ για τον κορονοιό. Ωστόσο, είναι πιθανό άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα να μην κάνουν το τεστ. Οι πραγματικοί αριθμοί στις Κάτω Χώρες είναι επομένως πιθανώς υψηλότεροι από τους αριθμούς που αναφέρονται εδώ.

Τα τεστ στην Ολλανδία

Συνολικά την τελευταία εβδομάδα έγιναν 222877 τεστ στην Ολλανδία. Παρά τα δημοσιεύματα για έλλειψη από τεστ παρατηρούμε ότι έγιναν περισσότερα τεστ σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και γενικά κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερα τεστ γίνονται.

μαθήματα-ολλανδικά-φροντιστήριο
Φροντιστήριο Ολλανδικών στο Λέιντεν

Ο κορονοιός δεν τελείωσε

  • Πλένουμε τακτικά τα χέρια μας
  • Κρατάμε την κοινωνική απόσταση του 1.5 μέτρου
  • Αν έχουμε συμπτώματα μένουμε σπίτι, καλούμε τον γιατρό μας και ακολουθούμε τις οδηγίες του

O χάρτης

ολλανδία-κρούσματα-κορονοιός-χάρτης

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks