Υπόθεση Λιγνάδη: Καταγγελία Κούγια εναντίον της ανακρίτριας για χειραγώγηση μαρτύρων

Κούγιας

Αναφορά – καταγγελία για «παράβαση καθήκοντος» σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά άρθρα:

Ολοκληρώθηκε η απολογία Λιγνάδη – Ξεκινά η εξέταση των μαρτύρων που προτείνει ο κατηγορούμενος

[Breaking-Update] Ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε

[Breaking] Το απολογητικό μήνυμα του Δημήτρη Λιγνάδη: Όλα όσα ισχυρίζεται

[Breaking] Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή

Σύμφωνα με το ίδιο, σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών, τις οποίες καλείται να εξετάσει η αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, Ζαμπέτα Στράτα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στραφεί και με μήνυση κατά όλων των δικαστικών λειτουργών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων.

«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος», υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε ξανά κατά των μαρτύρων και μηνυτών λέγοντας:

«Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν το Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια…».

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη επανέλαβε: «Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Πηγή: CNN Greece

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks